2777
2789

یه سوال دارم🥲

من شکمم خیلی بزرگه..باسنم خیلی کوچیکه..

الان می‌خوام شروع کنم ورزش ..یه حرکتایی هست گفته برا حجم دهی باسن ..اونا رو می‌خوام انجام بدم.. 

بعد اینکه انجام دادم باید غذا و پروتئین و این چیزا بخورم که باسنم بزرگ بشه دیگه؟؟

بعد شکمم بزرگتر نمیشه؟ 

کاش شرایط باشگاهو داشتنم😢

خب اگه باشگاه داری میری مربی ت تخصصی بهت برنامه ورزش و رژیم میده ،که اونجاهایی که باید آب بشه ،جاهای دیگه حجم بگیره ..یا توی خونه داری ورزش میکنی ؟ منظور سوال تو متوجه نشدم 🙈😁 

خودتو دوس داشته باش ❣تا بتونی دیگران رو هم دوس داشته باشی 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پروتیئن شکم اضافه نمیکنه، عضله اضافه میکنه. نشاسته و قند چربی دور کبد و اندام های داخلی یا همون شکم اضافه میکنه.

نون برنج ماکارونی شیرینیجات شکلات ها میوه ها حبوبات و... قند و نشاسته یعنی کربوهیدرات دارن.

پروتئین عضله سازه.

در حال بهبود....