2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر خواستی بهم بگو چکار کردی  از زمان اون تایپیک پر بازدیدت ، همیشه به فکرتم  م ...

ممنون که به فکرم بودی چقدر خوشحال شدم.

به بزرگترا گفتم موصوع رو و گفتم میخوام جدا بشم و فعلت جداییمم باید همه بدونن رسواشون میکنم . جلومو گرفتن متقاعدم کردن به خاطر آینده بچه اون زن که گناهی نداره این کارو نکنم. با اون زن تماس گرفتم و اون قسم مرگ بچشو خورد که میخواسته به خاطر مشکلات مالی که به خاطر شوهر من براشون پیش اومده بود انتقام بگیره و آبرو خوانواده ما رو ببره و چتا رو به صورت ناشناس که معلوم نشه خودشه پخش کنه . من حرفشو باور نکردم حالمم خوب نیست هیچوقت خوب نمیشه اما مجبور شدم به خاطر آبرو ادامه بدم در ازای تعهد و حق طلاق. چون من حاضر به جدایی بدون بردن آبروشون نبودم نمخواستم جدا بشم راحت بشن و به ریشم بخندن 

خیلی برات ارزوی خوشبختی و موفقیت دارم  ولی نزار راحت باشه  تا میتونی تیغش بزن ،موش ...

ممنونم دوست خوبم برام دعا کن حال روحیم هرکاری میکنم خوب نمیشه .نمیدونم چیکار کنم که به آرامش برسم