2777
2789

برای هیچ مردی نباس قناعت کرد چون لیاقت ندارن تا میتونی خرج کن خرج ببر براش مردها دنبال زنهای پر خرجن ن زنی ک قانع باشه اونمدلی قناعت کنی فقط زبون شوهر بلند میشه که خودت خرج نخواستی

برای هیچ مردی نباس قناعت کرد چون لیاقت ندارن تا میتونی خرج کن خرج ببر براش مردها دنبال زنهای پر خرجن ...

واسه خودم می‌خوام پس انداز کنم ب ی زخم خودم بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودم می‌خوام پس انداز کنم ب ی زخم خودم بزنم

خودمم بلد نیستم پول جمع کنم ی پول میاد دستم همش خرج میکنم سر وسایل خونه قناعت کردم ک اون الاغ بد عادت شد هیچی نیست خونه بخوریم

تاپیکات توش خیانتم هست واس کی میخوایی قناعت کنی.... ولی قدری پس انداز کن داشته باشی در مواقع ضروری

والا واسه خودم همه پولش خرج کرایه خونه و خورد خوراک میشه اصلا نمیریم به خودم ی لباسی چیزی آرایشگاهی هیچی

والا واسه خودم همه پولش خرج کرایه خونه و خورد خوراک میشه اصلا نمیریم به خودم ی لباسی چیزی آرایشگاهی ...

آرایشگاه که من فقط برای موکوتاهی میرم بقیه کار وخودم خونه انجام میدم نرخاشون خیلی زیاده.... 

آرایشگاه که من فقط برای موکوتاهی میرم بقیه کار وخودم خونه انجام میدم نرخاشون خیلی زیاده.... 

منم همه کارام پیش دوستمه تازه شروع کرده کارش هم بدک نیست خوبم نیست ولی مجبورم دیگه میخواستم حداقل تو خرج خونه پس‌انداز کنم خرج خودم کنم