2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوروز گرفتم حالم به شدت بد شد مرگو به چشم دیدم و ازاون دوروز به بعد بدنم اسیب دیده تا یذره گشنم میشه قند خونم میفته ضعف میکنم و حالم بدمیشه حتما باید یچیز شیرین بخورم تابرگردم توصیه میکنم سمتش نرو 

اره نه دیگ بقیه اش ادامه رژیم خودمو رفتم کالری شماری

منم خیلی دلم میخاد بگیرم دو سه هفته

اما دو دلم

آخه از کالری شمار دیگ واقعا خسته شدم

شما چیا میخوردی تو روز

منم یه زمانی خیلی دنبال لاغری بودم حتا باشگاهم رفتم چندماه اما غذا رعایت نکردم وزنم کم نشد سایزی یکم ...

اره هر دوش باهم لازمه هم رژیم و هم ورزش

قد و وزنت چنده شما

اره زیاد

الان امضاتو خوندم ماشالا خیلی خوب داری پیش میری چیز زیادی نمونده ناامید نشو اصلا یکم دیگه ادامه بدی تمومه

به منم یادبده چجوری اینقدر خوب پیشرفتی من حداقل ۳۰کیلو باید کم کنم براهمین کلا ناامیدم😂😂ولی بهم یادبده شاید انگیزه بشه برام یه قدمی بردارم