2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاید نظر بدید

150 بازدید | 21 پست

بچها من برا کنکور میخونم بعد بشدت دچار اضافه وزن شدم همه میگن برو باشگاه صبح تا غردب بخون غروب یساعت نیم برو س ۳تا ۴نیم ..حالا موندم چکار کنم خودم ت خونه ورزش کنم یا برم باشگاه زیار لطمه ب خوندنم نمیخوره🤔🙄

حتما برو باشگاه از این سن شروع کنی ۲۵ سالگیت خودتو دعا میکنی. از الان رو زیبایی و تناسب اندام و سلامتیت کار کن درس زندگی نمیشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

روزا اولت باشه ب شدت بدنت میبنده ولی با انگیزه باشی خیلیم خوبه و تمرکزت رو خودت بیشتر میشه

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی نظرت کنار درس باشگاهم برم؟؟؟؟

اره اگ فقط و فقط انگیزه و تمرکزت رو خودت باشه باعث میشه درساتم بیشتر بخونی وگرنه در غیر این صورتی خستگی و بدن درد نمیزاره بخونی 

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

منم سال اول ۱۲ کیلو چاق شدم ولی بعدش خیلی سریع رژیم‌گرفتم لاغر شدم

الانم بابام میگه برو باشگاه روحیت عوض شه ولی حوصلشو ندارم🥲

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌