2777
2789

سلام دوستای عزیز مبل چرم رو چجوری تمیز میکنید که ترک نخوره خراب نشه.چند وقته دارید

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم واسه عروسیم بود با پارچه نم تمیزش میکردم پوسته پوسته شد انداختم رفت 

درسته میگن آب دشمن چرمه منم داشتم هرچی که آسیب میزد و زدم بهش😣

این جدیده هم باز چرمه قبلی ۵ سال سالم موند دیگه الان دسته هاش نابود شده

ما سالها داشتیم ولی نهایتا خراب میشه، مخصوصا اگه زیاد روش بشینید، دائم واکس چرم‌میزدیم، ولی خیلی زیب ...

آره واقعا هیچی چرم نمیشه .چند سال سالم موند.چه واکسی میزدی چند وقت یبار میشه بگی

قبلا داشتم مقداری پودر لباس یا مایع ظرفشویی آب کن کفشو با دستمال بکش رو مبل وبادستمال خشک، خشک کنن

این راه هارو رفتم تازه فهمیدم آب دشمن چرمه .بخاطر همین پوسته میشه

آره واقعا هیچی چرم نمیشه .چند سال سالم موند.چه واکسی میزدی چند وقت یبار میشه بگی

والا یادم‌نیست، یه چیز مخصوص خود مبل فروشی بهمون داده بود، هر ماه میزدیم، البته اون زمان نوجوان بودم، منزل مادرم داشتیم، دو تا نیم ست بود، یه نیم ستش که خیلی استفاده میشد رد آخر مجبور شدیم روکش رو عوض کنیم البته شاید بعد ۲۰ سال، اون یکی نیم ست که کمتر استفاده میشد، همچنان هست، بسیار شیک و سالم، الان دیگه مادرم حوصله نداره واکس بزنه بهشون، ولی واقعا با کلاس و قشنگه

... و من به تو ایمان دارم...
والا یادم‌نیست، یه چیز مخصوص خود مبل فروشی بهمون داده بود، هر ماه میزدیم، البته اون زمان نوجوان بودم ...

آره دقیقا همیشه زیبایی خودشو داره اگه بشه سالم نگهش داشت .مرسی از توضیحت

خواهش میکنم عزیزم، جنس چرمش خوبه؟ سفارش دادی یا آماده گرفتی؟

چرمش نرمه براق نمونه رو از نزدیگ دیدم با تغییرات سفارش دادم درست کنن.۳۰ تومن شد هزینه ش