2777
2789
عنوان

میوم در بارداری

2194 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ۲۰ هفته باردارم،سمت راست شکمم درد دارم دو بار سونوگرافی شدم ۱۸و ۱۹ هفته،یک سونوگرافی برام زده ضایعه هایپو اکو به سایز ۳۹*۲۹ میلیمتر در دیواره خلفی بادی رحم به نفع میوم اینترامورال 

یک سونوگرافی دیگه زده در فوندوس رحم میوم سابسروزال با سایز ۳۶میلیمتر

به نظرتون دردها برای این میوم هست؟

خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه💚🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم خیلی مواظب باش چرا قبل بارداری سونوگرافی ندادی

چرا عزیزم سونو دادم قبل بارداری سایزش خیلی کوچک بود،الان بزرگ شده ،دو تا دکتر هم نشون دادم گفتن زودتر باردار شم

دومیه رو منم دارم اما الان درد ندارم اوایل خیلی پهلو چپم درد میگرفت ک دکترم گفت گرمش کنم و استراحت ک ...

خداراشکر خوب شدین شما،چند وقت اینجور بودید؟من راه میرم و دراز میکشم یکم بهترم ،ولی میخوام بشینم بلند شم،یا بعضی موقع ها نشستم درد میگیره

خداراشکر خوب شدین شما،چند وقت اینجور بودید؟من راه میرم و دراز میکشم یکم بهترم ،ولی میخوام بشینم بلند ...

میشه گفت هز اول بارداری تا الان هر سه چهار روز یبار ی درد میومد سراغم الان دیرتر میاد مثلا هر ده روز یبار...

شما با پزشکت حتما مشورت کن ببین دردت واسه چیه...من دکترم گفت لیگامان های رحمت داره کشیده میشه 

میشه گفت هز اول بارداری تا الان هر سه چهار روز یبار ی درد میومد سراغم الان دیرتر میاد مثلا هر ده روز ...

بله منم همینطور دوسه روز یه بار بعضی موقع ها هر روز ، تقریبا از ۱۲ هفتگی البته شروع شد دردهام،از دکترم پرسیدم گفت عفونت ادراری ازمایش دادم چیزی نبود،سونو را دید گفت یه دردهایی برای این میوم ممکنه تو بارداری باشه،بعد گفتم سمت راست ناف یکم بالا اون قسمت درد دارم گفت رحمت اونجا نیست اصلا،ممکنه برا کبد و‌کبسه صفرا باشه سونو کیسه صفرا هم مشکلی نداشتم خداراشکر