2777
2789
عنوان

چرا همه حق رو به خودشون میدن؟

154 بازدید | 16 پست

پست افراد رو کی میخونیم همه حق رو به خودشون میدن و هیچ کس ذره ای به خودش شک نمیکنه. مثلا یه نفر میگم عروس ما فلان و ادم که نحوه روایت رو میشنوه حق رو با طرف میگه حالا خیلی ها هم عروس خانواده ان میگن خواهر شوهر و... و خودشونو حق به جانب میدونن

یادمون باشه اولین قدم واسه اینکه ادم معنی زندگی رو بفهمه اینه که خودشو مسئول بدونه و نه اینکه همه رو مقصر بیینه غیر از خودش

شخصا وقتی زندگیم بهتر شد که تو حتی مواردی هم که خیلی مشخص حق رو به خودم میدادم سریع میگفتم حالا ایراد من چی بود تو این مساله و سعی میکردم راه حل واسش پیدا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من راه حلی برای مشکل مادرشوهرم با خودم پیدا نمیکنم؟ چرا هرچی بهش احترام میذارم بی چشم و رویی و بدذاتی ازش میبینم؟من که کاری به کارش ندارم.نه نونش رو میخورم نه شونه هاش نشستم نه کاری برام انجام میده.چرا این همه دشمنی تموم نمیشه.هرچی سعی میکنم ایراد کار خودم رو بفهمم چیزی پیدا نمیکنم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

👌👌👌👌 

منم خیلی تحلیل میکنم آخرش متوجه اشتباهات خودم هم شدم خیلی وقتا ولی هیچ وقت از آدم های بد زبان نمی‌گذرم چون به شدت خودم رعایت میکنم از دخالت کردن و نظر اضافه و تیکه انداختن بدم میاد 

کلا زیاد درگیر نشی بهتره رعایت فاصله و احترام باعث میشه کمتر آسیب ببینه آدم و بیخودی هم ذهنش درگیر نشه 

و مشغولیت داشتن مثل هنری درسی کاری برنامه ای کتابی که دنبال حاشیه نری

بعضی مواقع باید ادم به چیزایی که یه عمر واسش طبیعی بوده شک کنه و بازنگریش کنه

اگ اینجوری بود الان باید ب وجود خودمونم شک کنیم 

منطقی نیس این حرف

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
پس چرا من راه حلی برای مشکل مادرشوهرم با خودم پیدا نمیکنم؟ چرا هرچی بهش احترام میذارم بی چشم و رویی ...

چیزی که گفتم در مورد همه صدق نمیکنه ولی وقتی میبینم همه حق رو به خودشون میدن فکر میکنم یجای کار میلنگه

کلا منظورم اینه ادم یه نگاه منتقدانه هم به خودش داشته باشه

👌👌👌👌  منم خیلی تحلیل میکنم آخرش متوجه اشتباهات خودم هم شدم خیلی وقتا ولی هیچ وقت از آدم ه ...

دقیقا 

شما میتونی جوری مدیریت بکنی که باب خیلی از مسائل اصلا باز نشه که بعد بخواین باهاش دست و پنجه نرم کنید

چیزی که گفتم در مورد همه صدق نمیکنه ولی وقتی میبینم همه حق رو به خودشون میدن فکر میکنم یجای کار میلن ...

قبول دارم.منم خیلی سعی میکنم  خودمو نقد کنم.عیب و ایرادامو بفهمم ولی تو این مورد واقعا موندم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ اینجوری بود الان باید ب وجود خودمونم شک کنیم  منطقی نیس این حرف

منظورم تو همه زمینه نیست ولی بعنوان اینکه ادم فکر کنه همه چی کماله و دید انتقادی به خودش نداشته باشه طفره رفتن از خودشناسیه و اخرش ادم به پوچی میرسه

قبول دارم.منم خیلی سعی میکنم  خودمو نقد کنم.عیب و ایرادامو بفهمم ولی تو این مورد واقعا موندم

من تو این موارد یه کاری من دوبار انجام دادم و نتیجش عالی بوده ولی شاید تو موقعیت شما حاشیه ساز بشه

وقتی دلیل رفتارهای عجیب کسی رو متوجه نمیشم یه جلسه خیلی صادقانه میذاریم و واقعا ازش میپرسم مشکلش چیه 

هر دو موردش با توضیح حل شده و رابطه ترمیم شده