2777
2789
عنوان

چشم بادومی😁😑

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 21 پست
چشات ک مشکلی نداره  ماشاالله   زیر چشاتو کم سیاه کن  داخل چشاتو مداد سفید بکش  ...

اون کاروکردم چشمام پُف دارمیشه😔

ماشاالله بجونت

سلام بانو،پیج جوراب وجوراب شلواری دارم توروبیکا،خواستی بیالینک روبهت بدم،یاشماره مو میدم بهم پیام بده تاپیج روبدم بهت،آدرس =مشهد ،ارسال به سراسر ایران عزیزم🌹
چشات ک مشکلی نداره  ماشاالله   زیر چشاتو کم سیاه کن  داخل چشاتو مداد سفید بکش  ...

بعدچشمام حساسه داخلش رومدادبکشم فقط م ی خ ا ر ه

سلام بانو،پیج جوراب وجوراب شلواری دارم توروبیکا،خواستی بیالینک روبهت بدم،یاشماره مو میدم بهم پیام بده تاپیج روبدم بهت،آدرس =مشهد ،ارسال به سراسر ایران عزیزم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کاروکردم چشمام پُف دارمیشه😔 ماشاالله بجونت

ی راه کار میدم بهت 

ی خط چشم ریز 

داخل چشمتو تا زیر خط چشم سفید کن 

زیر چشمتو با مداد قرمز تا زیر خط چشمت ی خط کم رنگ بکش 

مژه های پایینتم ریمل بزن 

من چون زیاد فیلم گریم میبینم یادگرفتم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مداد استاندارد استفاده میکنی!! 

نمیدونم

ی راه کار میدم بهت  ی خط چشم ریز  داخل چشمتو تا زیر خط چشم سفید کن  زیر چشمتو با م ...

این کارم امتحان میکنم👌😍😘مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی