2789
عنوان

قراره بریم بیرون سیل اومده😂

397 بازدید | 26 پست

توف تو این شانس قراره یکساعت دیگ بیاد دنبالم بارون میباره هیچ پیف ریدم من تو این شانس از بارونم نفرت داره بگم بیا راه بریم 😂

شوهر منم نفرت داره 

فقط موندم اینای که تو بارون عاشقونه قدم میزنن اینا کیان😂✌️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین آدمی هستی کن دیدم از بارون بدن میاد .من که بدون بارون و جنگل میمیرم . قدر بارون رو من شمالی می‌دونم که چند وقته توی زمستون توی شمال اونم خبری ازش نیست و چشم مون خشک شده به آسمون 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شوهر منم نفرت داره  فقط موندم اینای که تو بارون عاشقونه قدم میزنن اینا کیان😂✌️

همونن

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
شوهر منم نفرت داره  فقط موندم اینای که تو بارون عاشقونه قدم میزنن اینا کیان😂✌️

شوهر منم عین گربه متنفره از اب

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد