2821
2789

برام دکتر این شیاف رو نوشت که استفاده کنم و بچه سقط نشه ولی یادم رفت بپرسم. که واژینال یا مقعدی استفاده کنم رو جعبه اش هم دوتاش نوشته 

هر چی هم زنگ میزنم مطب بر نمیدارع 

اگه مصرف کردید دوران بارداریتون دکتر کذوم روش رو گفت ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مقعدی میزنم جذبش با واژن بهتره البته

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

ببین اگه خونریزی یا لکه بینی داری رکتال استفاده کن،دکتر به من گفته بود واژینال ممنوع چون باعث خونریز ...

خونریزی یا لکه بینی تا الان ندیدم یعنی تازه فهمیدم باردارم یک ماهش هست 

ولی مایع زرد رنگ میبینم 

خونریزی یا لکه بینی تا الان ندیدم یعنی تازه فهمیدم باردارم یک ماهش هست  ولی مایع زرد رنگ میبین ...

الهی که به سلامتی بگذرونی این دورانو عزیزم

نزدیکی نداشته باش

توالت فرنگی استفاده کن

تااااا میتوووونی استراحت کن گلم

شیاف هم یه سری پزشکا میگن واژینال یه سریا مقعدی،تو فعلا مقعدی بذار تا دکترت جواب بده

الهی که به سلامتی بگذرونی این دورانو عزیزم نزدیکی نداشته باش توالت فرنگی استفاده کن تااااا میتووو ...

شکمم یکم اومده جلو من شکمم تخت تخت بود یکم زود نیست ؟؟؟

خیلی نگرانم این دکتره هم کلی سرش شلوغ بود که به سوالای من جواب بده 

شکمم یکم اومده جلو من شکمم تخت تخت بود یکم زود نیست ؟؟؟ خیلی نگرانم این دکتره هم کلی سرش شلوغ بود ک ...

بارداری نفخ‌هم‌میاره گلم بخاطر همینه شکمت اومده جلو،

اوووففف امان از دکتری که سرش شلوغه،من اصلا خوشم نمیاد چون احساس میکنم به حرف آدم‌گوش نمیدن،الان دکترمو عوض کردم شماره داده بنده خدا هرمشکلی پیش بیاد پیام میدم سریع جواب میده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز