2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

348 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ، امروز کامپوزیت دندان انجام دادم رنگ bl4 ولی یکم ناراضیم خیلی سفید شده ای کاش b1 بود و یکم طبیعی تر ، به مرور زمان بهتر میشه؟

اره طبیعی میشه شایدم چشات عادت کنه. من سه ماهه کردم اولش همین حسو داشتم. واحدی چند شد

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره طبیعی میشه شایدم چشات عادت کنه. من سه ماهه کردم اولش همین حسو داشتم. واحدی چند شد

شماپیش کدوم دکتر کدوم شهرانجام دادی؟

هرواحدچقدر شد؟

چ مارکی خوبه؟

مراقبتاش سخته؟

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
شماپیش کدوم دکتر کدوم شهرانجام دادی؟ هرواحدچقدر شد؟ چ مارکی خوبه؟ مراقبتاش سخته؟

من زنجانم.دکتر محمودی. هر واحد 1900سه ماه پیش  مارک امریکایی زدم من

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
راضی هستی؟ازامریکایی؟

اره از کره ای و ژاپنی بهتره

شنیدم با یه فهوه و خورش رنگش طبیعی تر میشه

سلام اره ولی خب بازم غیرطبیعیه من ی اشتباهی کردم لبه هاشو صاف و هم سطح کردم ، فردا وقت گرفتم برم لبه هاو طبیعی تر کنم

شماپیش کدوم دکتر کدوم شهرانجام دادی؟ هرواحدچقدر شد؟ چ مارکی خوبه؟ مراقبتاش سخته؟

سلام برای من با ترمیم و... هزینه اش کلی شد ولی واحدی 2000000 کامپوزیت برند ips خوبه ، توصیه میکنم خواستید انجام بدید اول رنگ پوست خودتونو لحاظ کنید بعدش به رنگ b1 توجه ویژه ای داشته باشید