2777
2789
عنوان

به نظرتون واقعیت داره؟چه اتفاقی داره میافته؟لطفا راهنماییم کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آیا گفتم بقیه اشون نمیشنون😒

من نگفتم شما این حرفو زدین 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
من نگفتم شما این حرفو زدین 

مشهد خونه امنه منه،یه حاجت خیلی بزرگ داشتم ک آقام بهم داده🥺قبل اونم خونه امنم بودا،ولی بعدش ...

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
مشهد خونه امنه منه،یه حاجت خیلی بزرگ داشتم ک آقام بهم داده🥺قبل اونم خونه امنم بودا،ولی بعدش ...

خداروشکر عزیزم 

همیشه درپناهشون باشی برای منم دعا کن ❤

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

سال پیش خواب دیدم مادر بزرگم که فوت شدن اومده پیش من میگه چه حاجتی داری؟گفته بچه دار شم گفتن پاشم برم حرم اقا برات دعا کنم حاجت بخوام امسال نزدیک همون تاریخ گفتم خدا چرا حاجت منو نداد که بعد از اون دایم خواب میبینم دلم میخواد برم

نه منظورم این بود من اصلا به ائمه فکر نمیکردم و قبلا ها عاشق امام زمان بودم و هستم چرا ایشون رو ندید ...

ببین نظر شخصیمه لطفا بعضی کاربرا قیچی قیچیم نکنن،میگم انگار امام رضا حاجت هایی ک به بچه مربوط میشه رو دلش نمیاد در کنه.

لطفا قیچیم نکنید،من نمیگم بقیه اماما رد میکنن،ولی خودم وقتی پسرمو باردار بودم و گفتن سندروم دان داره فقط از امام رضا خواستم و پسرمو صحیح و سالم رسوند بغلم❤

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ببین نظر شخصیمه لطفا بعضی کاربرا قیچی قیچیم نکنن،میگم انگار امام رضا حاجت هایی ک به بچه مربوط میشه ر ...

خدایا تنم لرزید خدارو شکر ممنونم خدا پسرتو نگه داره برا منم دعا کن.🌻🕊🙏🏻