سلام مامانا من پسرم دوم بهمن دوساله شد شیشه شیرمیخوره.سه ماهی هست خشک ترک دادم بجاش پاستوریزه میدم بهش.گاهی تولیوان میخوره گاهی توی شبشه اما عادت کرده کل روز شیشه دستشه تازگیا پاستوریزه و ابو باهم قاطی کردم که بیمزه بشه ترک کنه اما بازم دستشه.شما چطوری ترکش دادین؟شبا تا صبح میخابه شیرنمیخوره اما هشت نه صبح توخواب شیشه شیرمیخاد یه قلوپ میخوره بازمیخابه بازدوباره یکم میخوره میخابه.میخام کم کم ازپوشک بگیرمش.اینم چون یسره اب یا شیر دستشه ترک داذن سخت میشه واسم.توروخدا راهی که جواب داد براتون بهم بگید
به نظرم نباید شیر پاستوریزه رو تو شیشه بهش میدادی میفهمید گه این شیر رو باید تو لیوان خورد نه شیشه
دختر من ۲ سال و ۲ ماهگیش یه شیشه دیگه گرفتم سرشیشه ش فرق میکرد آبمیوه خوری بود
شیشه شیر خودش هم سر شیشه ش پاره شده بود یکمم شیر گذاشتم داخلش موند کپک زد دید کثیف شده چندشش شد انداختیم آشغال شیشه جدید که سرشیشه متفاوت بود رو دادم نتونست باهاش بخوره ترک کرد
تو لیوان با نی میخوره
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
به نظرم نباید شیر پاستوریزه رو تو شیشه بهش میدادی میفهمید گه این شیر رو باید تو لیوان خورد نه شیشه ...
عزیزم پسرمنم با لیوان میخوره اما من میخام کلا ترک کنه توروز نخوره چون میخام ازپوشک بگیرمش.بعد هشت صبح تولیوان نمیتونست بخوره اخه باچشم بسته برمیداشت درازمیکشیدمیخورد یکم بازخابش میبرد یجورایی عادت کرده به مکیدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خواب شیر خوردن درست نیست باعث پوسیدگی دندون میشه
شیشه آبمیوه خوری بگیرید شاید مثل دختر من خوشش نیومد ترک کرد
لیوان نی دار هم خوبه
از پوشک گرفتن خیلی سخت تر از شیشه گرفتنه دختر من ۲ سال و ۹ ماهشه هنوز نتونستم
شیشه رو ۲ سال و ۲ ماهگی گرفتم
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
تو خواب شیر خوردن درست نیست باعث پوسیدگی دندون میشه شیشه آبمیوه خوری بگیرید شاید مثل دختر من ...
اون لیوانارو داره اره واس همین دندون میخام ترکش بدم تا ۱۵ماهگی پستونک میخورد شبا وروزا شیرنمیخورد پستونک ترک کرد به شیشه شیرعادت کرد.پوشک نه خیلی سخت نبود برای من پسراولیم دوسالوپنج ماه گرفتم اینم از یسالگی بهم میگه جیش داره اما چون روز یسره شیریا اب دستشه هرلحطه جیش میکنه یسره باید دستشویی ببرمش سخت میشه میخام کلا شیشه لیوان همه رو ترک کنه
خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
پسر من شیر خودمو میخورد،دو ماه مونده به تولد دو سالگیش از شیر گرفتمش،خیلی راحت بود..از پوشکم خیلی زو ...
شیرمادر ترکش راخته تجربش رو دارم اما شیشه شیرسخته.این بچه قبل یسال جیش بهم میکه اما چون شیشه میخوره مجبورم روزام پوشکش کنم وگرنه یسره باید دستشویی باشم