2777
2789

من چند روز پیش بی بی زدم مثبت شد قبل موعد . بعد دیروز که یک روز قبل موعدم بود رفتم از بتا دادم اونم مثبته بتام ۸۰۰ بود . الان نمیدونم باید چیکار کنم کی باید برم دکتر و اینکه اگه برم دکتر چه کارهایی ازم میخاد معاینه و آزمایش اینا چی ؟ از کسی نمیتونم بپرسم اگ. میتونین کمک کنین لدفا

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

مبارکه  گلم ‌میرید دکتر ی سری قرص ویتامین  میده  بهتون وزن  و قدتون  و میگیره  بعدم  تاریخ  سونو  براتون مینویسه  واسه  تاریخ  سونوی صدای  قلب

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه  گلم ‌میرید دکتر ی سری قرص ویتامین  میده  بهتون وزن  و قدتون  و میگی ...

پس یعنی امروز برم یا وایسم چند روز بگذره اخه فک کنم تازه رفتم تو هفته ۵

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
شما از الان برو تحت نظر دکتر باش خودش میگه بهت

آها بعد رفتم مطب چی بگم خخخ بگم اومدم چیکار

برو عزیزم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
باردارم، اومدم پرونده باز کنم تحت نظر باشم

مرسی از راهنماییتون

عزیزم شما چی خوردین باردار شدین؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
عزیزم شما چی خوردین باردار شدین؟

توی تاپیک اخرم ک بی بی چک گذاشتم برای چند نفر توضیح دادم اگه تونستی بخون