2777
2789

سلام

من هفته ۲۴ هستم. یک ماهی هست شکمم همیشه سفته. نه در حد پوست هندونه اما انگشت میزنم کم فرو میره و شل نیست. وقتی به پهلو میخوابم خیلییی سفت تر میشه. اما حرکات جنین خوبه شکر خدا.

طبیعیه یا برم سونو؟ میترسم آب دور جنین کم باشه یا انقباض باشه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفت باید باشه زیادم شکمتو انگشت نزن چه کاریه اخه  انگولک نکن جانم  گاهی هم جنین خودشو جم ...

خدا خیرتون بده

ممنونم. چشم کمتر انگولکش میکنم🙂

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

گلم جفت خلفی چون بچه کاملاجلوی چشم هست حرکات رومتوجه میشی وهمینطورسفت بودنشو من هم خلفی هستم همینجوریم تاپیک هاتوخوندم گلم جفت سرراهی بعدهفته ۳۰میره بالانگران نباش حرکات جنین رودرنظربگیرهمون نشانه ی سلامتی بچه هست 

گلم جفت خلفی چون بچه کاملاجلوی چشم هست حرکات رومتوجه میشی وهمینطورسفت بودنشو من هم خلفی هستم همینجور ...

ممنونم عزیزم

خیلی پاسخ کاملی دادی😘😘

درسته الان که بزرگتر شده دیگه کامل میفهمم که سفتی خود جنینه♥️ خدا این حال رو نصیب همه منتظرا کنه