2777
2789
یکی توی سایت میگفت پستان گاو کباب میکنن میخورن خیلی خوشمزه اس  منم حامله ام دلم خاست😐🤣با این ...

شیردان مگه همون نیست؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم نادره، مستندشم دیدم از خودم که درنمیارم میتونی سرچ کنی

هرمستندز ک قابل باورنیس جهت پربازدیدی همین یوتیوب پره از مستندات ساختگی

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
هرمستندز ک قابل باورنیس جهت پربازدیدی همین یوتیوب پره از مستندات ساختگی

شما باور نکن ولی واقعیه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

https://hamgardi.com/fa/Post/2518-اتفاق-عجیب-در-اتاق-عمل-که-پزشکی-را-متحوش-کرد

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
خیلی خندم گرفت ببخشید نیا سایت عزیزم الان بنده خدا شوهرت چکار کنه تا ویار تو رو برطرف کنه

🤣🤣🤣برا خودمم عجیب بود چیزی ک اولین باره میشنوم هوس کنم 

دیگه خوش گوشت خرید خوردم به خیال پستان کبابی🤣🤣🤣

تا یه هفته به این قضیه خودمون خندیدیم  

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
من بهوش اومدم وسط عمل پا اما جیغ میزدم که خواهرم پشت درد شنیده بود اونم بیهوش شده بود از ترس

شانس اوردی تونستی جیغ بزنی

جیغام بی اختیار بود و چشامو نمیتونستم باز کنم اما گوشام میشنید با اینکه 10 سالی گذشته اما ترسش همچنا ...

وای چه تجربه بدی من میترسم این بلا سرم بیاد

خدا سر هیچکس نیاره اون لحظه دردی کشیدم که انگار پامو دارن قطع میکنن

😓😓