2777
2789
عنوان

سریال جلال آی فیلم

496 بازدید | 11 پست

بچه ها جلال زنش رفت روستا حامله بود.....بعد الان نشون میده دخترش دانشگاه قبول شده.....چجوری بچش اومد پیشش؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله بود 

بعد که جزام گرفت بردنش باباباغی و دخترش رو فروخته بودن

سالها بعد جلال رفت برای کمک به جرامی ها اونجا از رو پالتویی که هدیه داده بود پیدا کرد راضیه رو

بعدشم که دخترش رو رفت پس گرفت

سلام ، خودش رفت روستا ، بچش رو‌برگردوند

آهان پس یعنی میدونه زنش کجاست؟؟؟فکر کردم همدیگرو گم کردن....آخه میگفت عاشقم بود و اینا

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
حامله بود  بعد که جزام گرفت بردنش باباباغی و دخترش رو فروخته بودن سالها بعد جلال رفت برای کمک ...

پس زنش مریض شد

فیلم و زدن جلو دختره شد ۶ساله  زنشم توی جزام خونه بین مریضا پیدا کرد زنش گفت برو روستا دخترمو ...

فقط اونجا رو دیدم که زنش حامله بود پس اینهمه اتفاق افتاد

سلام عزیزم منم میدیدم سریالو سارا دختر واقعی شون نبود بچه راضیه موقع زایمان فوت کرد راضیه به یه زنه خیلی کمک میکرد و زنه بچه داشت و فهمید شوهره میخواد بدبختش کنه داد به راضیه