2777
2789
اتفاقا سامسونگ منم داشتم و اصلا راضی نبودم.10سال پیش گرفته بودم واسه جهازم بود

نمیدونم دیگه الجی داریم ما سه بار رفت تعمیرگاه اما پارس خزر داشتیم تا 25 26 سال کار کرد...دیگه آخرا که بابام شلخته بازی درآورد موتورشو که آلمانی بود سوزوند...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه فروشگاه میخوایم برداریم پارس خزر_ هاردستون_نانیوا_ پاکشوما_کندی و .. . اینا رو داره  بین ...

پارس خزر خیلی خوبه چند ماهه گرفتیم

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

پارس خزر هر چی باشه خراب بشه قطعش ایران هست اما الجی و سامسونگ قطعش نیست یه راست باید بره آشغالی

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

سلام عزیزم برای خرید بهترین مارک جارو برقی ایرانی رو من سایت اسپیتا رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://spita.ir/bartarin-vaccum-cleaner/