2777
2789

روز 6 انتقالم دل تو دلم نی

میگم خدایا امید به تو بستم ناامیدم نکن

درد زیر شکم وتیر کشیدن واژن دارم

نمدونم بخاطر امپوله یا نه

منم روز ۴ انتقالم دلم خیلی روشنه انشالا که گرفته همونی که بهم جنین داد واسه انتقال همونم برام حفظش میکنه شوهر من فوق العاده ضعیفه همه جنینام مشکل دار میشدن کلی نذر کردم اول خدا بعد آقا ابوالفضل و بعد شهید پلارک😍 معجزه شد و انتقال دادم انشالا که مثبتم ❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
منم روز ۴ انتقالم دلم خیلی روشنه انشالا که گرفته همونی که بهم جنین داد واسه انتقال همونم برام حفظش م ...

منم فقط 3 تا تخمک داشتم که هر 3 بلطف خدا وائمه جنین شد اونم گرید خوب.کلی همون وقت شکر کردم 

هم جنین تشکیل شد هم گریدشون خوب بود.

میگم خدایا از لحظه اول که دکتر انتقال داد سپردمشون دست خودت انشالله یه جای خوب تو رحمم جا گرفته باشن واوضاع خوب باشه

منم نذر زیاد کردم صلواتم اتفاقا نذر شهید پلارک کردم

ازتو سایت ایشونو شناختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فقط 3 تا تخمک داشتم که هر 3 بلطف خدا وائمه جنین شد اونم گرید خوب.کلی همون وقت شکر کردم  هم ...

عزیزم پس دلت قرص باشه به چیزای مثبت فکر کن منم از همین سایت شهید پلارک رو شناختم 

عزیزم پس دلت قرص باشه به چیزای مثبت فکر کن منم از همین سایت شهید پلارک رو شناختم 

فدای محبتت.عزیزم سوره محمد .حجرات .قلم زیاد بخون 

سوره یاسین .مومنون.فجر.هر صبحم سه صلوات خاصه حضرت زهرا حتما بفرست

روزی دوتا پروژسترون که البته تو یه وعده میزنم.جا نمیمونه برا تزریق😆😆

وای خیلی بده باسن آدم انگار تیر خورده😫😂 آمپول پروژسترون من روز اول انتقالم تموم شد از روز دوم روزی دوتا شیاف میزارم البته دکترم اینطوری گفت 

فدای محبتت.عزیزم سوره محمد .حجرات .قلم زیاد بخون  سوره یاسین .مومنون.فجر.هر صبحم سه صلوات خاصه ...

قربونت برم من هر روز آیت الکرسی و سوره حجرات رو میخونم فوت میکنم به شکمم ، میگن جنین رو حفظ میکنه تو شکم مادر، اون یکی سوره هایی هم که گفتید رو هم میخونم مرسی😘