2777
2789

اصلا نگران نباش برای منم ریسک زد اینقدر ترسیدم گریه کردم همش هم الکی بود پسرم سالم بغلمه خدارو شکر 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش برای منم ریسک زد اینقدر ترسیدم گریه کردم همش هم الکی بود پسرم سالم بغلمه خدارو شکر&n ...

خدا وشکر عزیزم

شما رفتی سلفری یا آمنیو؟

ریسکت چند بود؟

برای من ان تی ۲/۲۷بود وریسک زد رفتم سلفری دادم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خدا وشکر عزیزم شما رفتی سلفری یا آمنیو؟ ریسکت چند بود؟

نه آمینو رو اصلا قبول نکردم چون ریسک بود برای سقط رفتم سلفری دادم 

برای من ان تی ۲/۲۷بود وریسک زد رفتم سلفری دادم 

خب خداروشکر 

من آزمایشم ریسک زده ان تی ۱/۵ بود آزمایش خون ریسک زده میگم شاید بخاطر سنم باشه دلمو به این خوش کردم آخه ۳۵ سالمه

خب خداروشکر  من آزمایشم ریسک زده ان تی ۱/۵ بود آزمایش خون ریسک زده میگم شاید بخاطر سنم باشه دل ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش همش الکیه هیچی نیست زن داداش منم ۳۵,بود اونم براش ریسک زدن اون خیلی هم گفته بودن که به خیلی چیزها مشکوک بودن اون حتا همون آزمایش سلفری هم نداد وخدا رو شکر بچه اونم سالم سالمه الان همه رو میفرستن الکی بخاطر جیب خودشون 

اره منم میترسم

آمینو رو که اصلا نده ولی سلفری رو بده من اگه الان دوباره باردار بشم وبهم بگن انجام نمیدم چون همش الکیه فقط به خودت استرس الکی نده 

نه عزیزم اصلا نگران نباش همش الکیه هیچی نیست زن داداش منم ۳۵,بود اونم براش ریسک زدن اون خیلی هم گفته ...

مرسی عزیزم خیالم یه کم راحت شد

حالا ایشالله سلفری میدم خیالم راحت تر بشه 

دعا کن بچمو سالم بغل کنم

خب خداروشکر  من آزمایشم ریسک زده ان تی ۱/۵ بود آزمایش خون ریسک زده میگم شاید بخاطر سنم باشه دل ...

اسی اصلا نترس...این نرم افزاری که سونو آزمایش رو توش میزنن اصلا نه به روزه نه دقیق...سن توش خیلی دخیله...خواهر خودمم براش ریسک بالا زد.رفت سلفری داد و همه چی اوکی بودوبچه اش الان 6 سالشه.یادمه روز و شب نداشت انقدر گریه میکرد.حتی یکدرصد هم شک نداشته باش چون بچه ات سالمه..ان تی ات که عالیه..جنسیت قطعی رو هم با جواب سلفری میفهمی

اسی اصلا نترس...این نرم افزاری که سونو آزمایش رو توش میزنن اصلا نه به روزه نه دقیق...سن توش خیلی دخی ...

ای جانم ایشالله خدا خواهرزاده ت حفظ کنه

و خودتم عاقبت بخیر کنه که دلمو آروم کردی

همش نگرانم و اینکه میگم نکنه سلفری دقتش کم باشه 

ای جانم ایشالله خدا خواهرزاده ت حفظ کنه و خودتم عاقبت بخیر کنه که دلمو آروم کردی همش نگرانم و اینک ...

من هر وقت میبینم کسی از این تاپیکا زده درمورد غربالگری سریع میرم داخل تاپیک.چون خودمون واقعا سخت گذشت بهمون او چند وقت ولی بعدش دیدیم مثل اینکه کلا اکثرا رئ میفرستن سلفری..

سلفری دقتش 99/9% بی نهایت دقیقه.به خودت آرامش بده اون نی نی گناه داره انقدر تو استرس داری.من تاپیکت رو سیو میکنم میام ازت میپرسم..هر چند که مطمین هستم سالمه.

من هر وقت میبینم کسی از این تاپیکا زده درمورد غربالگری سریع میرم داخل تاپیک.چون خودمون واقعا سخت گذش ...

مرسی خانمی🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏

ایشالله خبر سلامتی نی نی رو میام بهت میدم