2777
2789
عنوان

یعنی کارم خیلی ضایع بود ؟😐😂

134 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

امیدوارم عشق،گوشه گوشه زندگیتونو لبریز کرده باشه❤️🕊️

خب ماجرا از این قراره که من رو یکی کراش دارم و به هیییییچ وجه نمیخواستم بهش بگم !

اون با من اوکی بود و خوب رفتار می کرد ..

بعد از اونجایی که من کرم درونم خیلی فعاله رفتم یه پیج زدم تو اینستا و فالوش کردم و پیجم ناشناس بود ..

و خب میرفتم پستاشو لایک می کردم و استوریاشم ریپلای می کردم و خیلی تعررریف می کردم😂☘️

والبته که انگار خوشش میومد از این صحبتا ..

تا اینکه اون براش علامت سؤال شد که من کی ام

و سه بار طی مراتب مختلف پرسید و من پیچوندمش ؛ تا اینکه وقتی با یکی از دوستام مشورت کردم گفت برو بهش بگو تویی مشکلی پیش نمیاد ..

منم رفتم دیروز بهش گفتم و اونم استقبال کرد ..!

ولی دیگه منو دنبال نکرد :/

امروزم که دیدمش مثل همیشه لبخند نمیزد ..

یعنی بنظرتون متوجه شده من روش کراشم؟!

و کار من بد بوده ؟

نظرتون برام مهمه دوستان❤️🕊️

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینگه اگ جز دوستام بودی وقتی پیامتو میدیدم میگفتم حیلی ببخشیدا😂ولی گند زدی. ابراز علاقه از طرف دختر ن صرفا علاقه همین جملات خوب و تعریف اینل هم بی ثمره. ان شالله گ از کارت پشیمون نشی