2777
2789

من فقط یک دختر دارم که 17سالشه و درسش هم خوبه یه ماه قبل یه خواستگاری داره که پرستار ارتش هست و دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالین میخونه وماشین و خونه هم داره و فرد سالم و فهیمی هست و خانواده خوبی هم داره و یکسالی با دخترم در فضای مجازی با قصد ازدواج ارتباط داشته و عاشق دخترم هست ودخترم هم اونو تا حدودی دوست داره .ولی من به خاطر سن کم و تک فرزند بودن موندم چکار کنم .راهنمایی کنید لطفا

الهی و ربی من لی غیرک  

اگه همدیگرو میخوان پس مبارکه🤨

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل یک سال نامزد بمونن تا دخترتون به سن قانونی برسه ، بعدا عقد کنید ... اینجوری بیشتر باهم اشنا میشن به درس و کنکور دخترتم لطمه وارد نمیشه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

میتونی بش بگی ک اگه موافق باشه وقتی ۲۰ ساله شد ازدواج کنن

راستی سن پسره چقدره

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ