سلام به همه . بیاین کمک خصوصا اصفهانیا من بعد ی کاهش وزن پوستم شل شد ی خط اخم پیدا کردم و چروک های ریز پیشونی خیلی واضح نیستن هرچی میرم دکتر میگن بوتاکس ولی خب من ۳۳ سالمه . هر ۴ ماه تا کی یرم بوتاکس ؟ بعد هی میگن بعدش بدتر میشی . زن داداش خوذم دوبار زد الان میگه همیش سنگینی میکنم پشت پلکم و ... راه دیگه ای وجود نداره ؟ ی روش دیگه با ماندگاری بیشتر . تجربه هاتون بگید . پزشک خوبم توی اصفهان برای کارای زییایی بگیذ بخدا خیلی ناراحتم
من موندم بخدا دکترا ک میگن بوتاکس ی عده ام میگن بوتاکس کن عالی میشی ی عده انجام دادن بدتر شدن تو تجر ...
فقط چهره هاشون يكم مثل اين ادماي بدجنس ميشه منظورم حالت چشم ها هست، يكم عصبي و بدجنس ، نميدونم چطوري بگم. چشم و ابرو ها اينطوري ميشه. ولي خط پيشوني كاملا از بين ميره خيلي خوبه ولي اون معصوميت و مهربوني از حالت چشم و ابرو برداشته ميشه نميدونم چرا!
لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
بوتاکس ک میرنی بگو مدلی باشه بتونی گوشه ابروعات تکون بدی و فیکس نباشه.اینجوری ابروت نمیفته و چهرت زیباتر میشه..بنظرم انجام بده خیلی رو صورت و جوانی موثره ..برای پر کردن خط اخم اگه عمیق باشه کنارش ژل هم میزنن.من خودم اخم زدم الان ندارم صافه