2777
2789
عنوان

خط اخم و چروک پیشانی و بووووتاکس

8582 بازدید | 30 پست

سلام به همه . بیاین کمک خصوصا اصفهانیا من بعد ی کاهش وزن پوستم شل شد ی  خط اخم پیدا کردم و چروک های ریز پیشونی خیلی واضح نیستن هرچی میرم دکتر میگن بوتاکس ولی خب من ۳۳ سالمه . هر ۴ ماه تا کی یرم بوتاکس ؟ بعد هی میگن بعدش بدتر میشی . زن داداش خوذم دوبار زد الان میگه همیش سنگینی میکنم پشت پلکم و ... راه دیگه ای وجود نداره ؟ ی روش دیگه با ماندگاری بیشتر . تجربه هاتون بگید . پزشک خوبم توی اصفهان برای کارای زییایی بگیذ بخدا خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خط اخم دارم از خونه بیرون میرم تو آفتاب اخم میکنم 

حرف هم که میزنم مخصوصا هیجانی بشم ابروهام هم میدم بالا پیشونیم داره خط می افته منم بگید چه کنم😥😥

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
من موندم بخدا دکترا ک میگن بوتاکس ی عده ام میگن بوتاکس کن عالی میشی ی عده انجام دادن بدتر شدن تو تجر ...

فقط چهره هاشون يكم مثل اين ادماي بدجنس ميشه منظورم حالت چشم ها هست، يكم عصبي و بدجنس ، نميدونم چطوري بگم. چشم و ابرو ها اينطوري ميشه. ولي خط پيشوني كاملا از بين ميره خيلي خوبه ولي اون معصوميت و مهربوني از حالت چشم و ابرو برداشته ميشه نميدونم چرا! 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

فقط چهره هاشون يكم مثل اين ادماي بدجنس ميشه منظورم حالت چشم ها هست، يكم عصبي و بدجنس ، نميدونم ...

اون ک ب نحوه تزریق ربط داره میتونی بگی نمیخوام ابروهام بره بالا مندمشکلم اینه میگن اگه دیگه نکنی صورتت بدتر پر چزوک میشه یعنی چروکا بیشتر میشن 

بوتاکس خوب بزن

چینی نزن

بوتاکس ک میرنی بگو مدلی باشه بتونی گوشه ابروعات تکون بدی و فیکس نباشه.اینجوری ابروت نمیفته و چهرت زیباتر میشه..بنظرم انجام بده خیلی رو صورت و جوانی موثره ..برای پر کردن خط اخم اگه عمیق باشه کنارش ژل هم میزنن.من خودم اخم زدم الان ندارم صافه

بوتاکس زدی فقط ؟ کی زدی ؟ چ برندی ؟ خطت عمیق بود ؟ راضی هستی ؟ بار اولته ؟ 

من بوتاکس بار چندمه میزنم..مصپورت ایرانی زدم..خوبه 4-6 ماه دوام داره.خط اخمم خیلی عمیق بود اولا..بار دوم سوم اکی شد.دیگه ندارم