2777
2789
فروشنده ام گفت میسویک مخصوص کامپوزیته،پس همون خوبه؟

ببین عزیز جان هر کار کنی بعد از یه مدت روی کامپوزیت خش میفته 

بابد بری برات پولیش انجام بدن 

البته من الان دوساله حتی یکبار هم پولیش نرفتم 

دلم نمیخواد براق باشه 

الان قشنگ طبیعی شده  

هر چی دوست داری بزن ولی حتما سفید باشه و نمک و جوش شیرین اینا نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اینو بگیر ببین خوبه من یه ساله دارم اینو میزنم یه خط نیوفتاده

حتما همین امروز میگیرم،فقط عزیزم به عنوان سوال آخر من شبها فقط مسواک میزنم ولی نخ دندون روزی ۲ بار میکشم ،کافیه؟واینکه موقع مسواک زدن زیاد باید روی کامپوزیتها تاکید کرد یا کشیدن ۲ ،۳ بار مسواک کافیه؟ممنون از پاسخگوییت.

حتما همین امروز میگیرم،فقط عزیزم به عنوان سوال آخر من شبها فقط مسواک میزنم ولی نخ دندون روزی ۲ بار م ...

بله کافیه چون تو خمیر دندون قند وجود داره و استفاده زیاد باعث خرابی میشه پس همینکار شما عالیه بله  کافیه خاهش میکنم

خمیر دندونی باید بزنی که مقدار فلوریدش زیاد نباشه من مریدنت صورتی مخصوص دندان های حساس میزدم مقدار فلوریدش ۱۰۰۰pm بود پیدا نکردم اینبار مریدنت ۱۲ ساعته خریدم مقدار فلوریدش ۱۱۰۰pm هست مسواکم سوپریم مارک تپه ولی خیلی گرون شده جدیدا