2777
2789

به نظر شما دختر من که نزدیک دوازده ساشه و تبلت و اینترنت داره . بد کردم بهش گفتم مواظب فضای مجازی باش .. گاهی خطراتی داره که شما متوجه اون نیستید . تو هر سایتی نرو . دوست مجازی نداشته باش ... با همین دوستات که اطرافت هستن مدرسه یا اونهایی که میشناسم چت کن . اما غریبه و مجازی نه... بهش گفتم بهش اعتماد دارم . اما با وجود مشخص کردن خط قرمزا چیزی ببینم دیگه اعتماد نمیکنم . اینم بهش گفتم من مادر متوجه میشم حتی اگر پنهان کاری کنی... گفتم دور و بر فیلمی که مناسب سنت نیست نرو( آخه متوجه شدم فیلمی که مناسب سنش نبوده دیده نه از اون موارد خیلی بد) ..چرا ناراحت شده؟؟ چرا پرخاش کرد گریه کرد . چرا الان نمیدونم تبلتشو کجا قایم کرده؟؟؟ چه کاار باید کرد دیگهه .. اینم بگم کلی همیشه قربون صدقه ش میرم .. بعد دیدم گوشه دفترش رفته نوشته کاش یا مامانم بمیره یا من خودمو بکشم

عجب . عزیزم اشتباهع این امکاناتی ک تو این سن بهش دادی .شما خودت میدونی مجازی چ خبره بعد ب یه بچه میگی و انتظار داری انجام بده ؟ نمیگم محدودش کن ولی خب ی چیزایی نداشته باشه ب نفعشه برای موارد ضروری در اختیارش بزار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرف لوسش کردی از یه طرف هعی بهش گیر میدی 

بنظرم بیهیال شو بگو باش دیگ کاری بهت ندارم ولی اگ مشکلی داشتی مث یه دوست میتونی باهام در میون بذار

ی

هرچی بچه هارو محدود کنی بیشتر کشیده میشن سمت این چیزا

من خودم هجده ام و میگم تربیت بچه های امروز خیلییییییییییی سخته نه میشه محدودش کنی نه میشه آزادش بزاری میدونین من خودم خیلی حد و مرزایی که گفتن رو رعایت میکنم یعنی ذاتا نه بخاطر ترس و.. ولی اگه بخان بم بگن که مثلا اینکارو کن یا نکن خیلی زورم میاد و برعکسشو انجام میدم نمیدونم چیه فقط میدونم خیلی تربیت دهه هشتادی و نودی سخته

بچه جبهه میگیره درباره کنترل شدن.خواهر منم همین جوری بود گریه می کرد.

من با اینکه خودم از ۱۲ سالگی گوشی جداگونه داشتم ولی برای بچه هام تا دانشگاه گوشی نمیخرم .یا یه گوشی میگیریم برای خونه که از اون استفاده کنه رمز و... ممنوع.

جدیت داشته باش و کوتاه نیا.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

بنظرم به مدت نه باهاش بحث کنید و نه چکش کنید 

بیشتر برید بیرون و گردش مادر و دختری 

هرچه بچه ها تو خونه باشن بیشتر سرشون تو گوشی هست 

بعد از اتمام درس هایش برید خرید یا دور زدن یا خونه اقوام رفتن 

بیشتر بهش محبت کنید و بابت کار های خویش تحسینش کنید استرس بهش ندین

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
فقط میتونم بگم کاملا از فرزندت غافل بودی و به خیال خودت حواست بهش بوده... هردو برید پیش مشاور بذا ...

غافل نبودم . خب به خاطر کلاس های مجازی تبلت دادیم دستش . حالا هم یه جورایی عادت کرده که داشته باشه نمیشه کلا ازش بگیرم . چون عین گوشی خودمون میمونه براشون که وقتی دیگه داریش و عادت داری نمیتونی کلاااا و کاملا بگیری از خودت.. شاید بشه بگیرم ازش ولی یه دفعه ای نمیشه . موندم باید چه کرد

من خودم هجده ام و میگم تربیت بچه های امروز خیلییییییییییی سخته نه میشه محدودش کنی نه میشه آزادش بزار ...

اگر اینم برعکس رفتار کنه چه کار کنم؟؟ کاش نمیگفتم . خب اگر نگم هم میترکم 😭😭 از نگرانی