2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر غریبم ..باردارم کسی هیچ حالی ازم نمیپرسه..احساس میکنم برا کسی مهم نیستم قلبم شکسته 😔

عزیزم خدا که هست باهات. چیکار به بقیه داری .ان شالله احوالپرست خدا باشه . میگذره این روزها .یه مقداری بارداری حساست کرده .به این فکر کن چند ماه دیگه که نی نی نازت به دنیا اومد وقت سرخاروندن هم نداری . هر وقت حوصله آت سر رفت بیا اینجا کنار دوستان . میتونی بری بیرون قدم بزنی .خرید های مختصر خونه رو هم انجام بدی .بری پارک بشینی و از بازی بچه ها لذت ببری . خودت رو سرگرم کن. مردمو میخوای چیکار .🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

میدونی چیه...خیلی جاها خیلیارو تنها نزاشتم کمک حالشون بودم احوال پرسشون بودم ..مراقبشون بودم ...نمیگم خوبی کردم انتظار خوبی دارم نبخدا...اما اینکه الان هیچکی ی تک زنگم نمیزنه ولی بعدش ک بچم اومد الکی بخوان دورم پرسه  بزنن اونم فقط برا خود شیرینی اذیت میشم فکرش آزارم میده..یاالان ک من بارداری سخت دارم حداقل ی زنگ بزنن حالمو بپرسن یا کلا نباشن😔