2777
2789
عنوان

ازدواج

5085 بازدید | 23 پست

من فقط یک دختر دارم که 17سالشه و درسش هم خوبه یه ماه قبل یه خواستگاری داره که پرستار ارتش هست و دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالین میخونه وماشین و خونه هم داره و فرد سالم و فهیمی هست و خانواده خوبی هم داره و یکسالی با دخترم در فضای مجازی با قصد ازدواج ارتباط داشته و عاشق دخترم هست ودخترم هم اونو تا حدودی دوست داره .ولی من به خاطر سن کم و تک فرزند بودن موندم چکار کنم .راهنمایی کنید لطفا

الهی و ربی من لی غیرک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج. براش. خیلی زوده.  باعث طلاق میشه 

الان بوی.  تو زندگی. خودتم می‌دونی بالا پایین زیاد داره.  سخته. واسش سنگینه.  اون قدیم بود دختر رو شوهر میدادن 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد

رو دستت مونده مگه!عقلتو نده دست بچه.معیار الانش معیار ۱۰ سال دیگش هم هست؟

اینقد توی دانشگاه و سرکار براش مورد بیاد بعدا....

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

تو این سن ازدواج اشتباه محضه.خودم تجربه اش کردم که دارم می گم.بذار درسش رو بخونه خودش یه کاری برای خودش پیدا کنه و مستقل باشه.به پول و خوب بودن مرد جماعت نمی شه اعتماد کرد.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

۱۷سال سن ازدواج نیست

تازه میگین تک فرزندم هست؛موردای بهتری دراینده براش پیش میاد

اگرهم اصرار داشت به همین مورد؛حداقل۲؛۳سال دست نگه دارین بعد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۱۷زوده

امایه مسعله وجود داره

شایددیگه خاستگار ب دردبخور پیدانشه

شمااصلااصلا عجله نکن

انقد تحقیق و رفت و امدکن

اینطورک میگی باید۱۰سال اختلاف سنی داشته باشن

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل