2777
2789
عنوان

شوهرم پسرمو گرفته تو بغل خوابیده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 46 پست

آخی بهش بگو حالا ک اینهمه علاقه داری 

همه کاراشو هم خودت انجام بده 

اینجوری درست میشه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

http://eitaa.com/estand_esm

با اجازه استارتر💐کانال ارزانسرای هنریم تو ایتا. خوشحال میشم دیدن کنید. 

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

خودمو گذاشتم جای شما ...واقعا سخته...مگر اینکه منتظر باشی بچه که خوابید جابه جاش کنین و خودتو جا بده تو بغل شوهرت...اگرم غرورت اجازه نمیده با شوهرت حرف بزن و بگو دلتنگ بغل شبونت شدم...البته غرور معنی نمیده توی زندگی مشترک...من همیشه دلم بغل بخواد مستقیم بهش میگم بغل دونم ته کشیده...بغل می‌خوام😊

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

منم دخترم امشب تو بغل باباش خابید هنوز ۳ماهه نشده

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بگو گمشو بابا 

😧

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

شوهر منم همینجوریه اشکالی نداره که من عشق میکنم اینقدر دوسش داره یه شبایی یکم بچه رو بکش اونورتر برو پیشش بخواب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍