پیش یکی انجام دادم خواستگار۱۳سالم ک دوسم داشت اومدخواستگاری و رفتم سرکتاب کردم گفت یکی ازطرف خانواده شمامخالف و منم باورنمیکردم و اخرسرخودم جوابش کردم😑
پیش یکی رفتیم گفت همسرت تو ۱۴ سالگی خطر مرگ از بیخ گوشش گذشته
دقیقا همچین اتفاقی تو همون سن براش افتاده بود
اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️
گفت حروم بت نمیسازه،یه شاهی حروم بدست بیاری چند برابرشو پس میدی
آره حرفاش درست بود
اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️
یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه