2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم اینا اون نیلوفر آبی ای که فرو کرده بودنش تو چاه مستراح نمیشن.

چند سال پیش عکسشو تو پیج های جهیزیه اینستا دیده بودم😨 

هر چی هم تو کامنتا از کارش ایراد می گرفتن اصرار داشت که خونه نو سازه و کسی تا حالا از دستشکییش استفاده نکرده زیر بار نمی رفت که کارش خیلی خز بوده😂

🌻💜🌻💜🌻
😂😂😂😂😕😕😐😐😐😐😐😐😐😐😐🦥🙄🙄🙄🙄😐😐😐واااای خدای اصلا با آشپزخونه کاری ندارمم😐🙄🙄اون چادر ...

پادری و چی میگی که داخل دستشویی گذاشته به جای اینکه بیرون در بزاره

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

:) فقط لباسه ک گذاشته رو تخت

مــــــــــــــــــــــادر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خوشم نمیاد. از این مدل چیدمان 

عروس بیچاره بعدا دوباره باید ،بره همه رو بذاره سرجاش😐

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بقیشو کار ندارم فقط سه تا کتری اون بالا رو کابینتا و اینورم یه کلمن فک کنم

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣 ❌❌❌❌❌❌❌❌⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️💣💣💣💣💣💣💣🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨 اینم چکش نعیم باهاش بزنم تو سر خودم

این داسنتان عفت سم آویز🧨🧨🧨🧨🧨

:) بچه ها این جهیزیه قطعا واسه یه اصفهانیه

کاری ب چیدمان و ایناش ندارما سوتفاهم نشه 

فقط اینکه انقــــــــــــــــــــــــدر خرت و پرت اورده واسه جهیزیه کار یه اصفهانی میتونه باشه و بس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی یهو سی تا قوری میدن  فک کن تا از قابلمه چدن و مس میدن تا روحی 🤣

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)