2777
2789

من از همسرم شنیدم ک گف بعد من باید بخاطر پول بری خراب بشی ...🥲

ولی من دارم کار میکنم و روزی بهش ثابت میکنم ک تواناییم ازون بیشتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داشتم دردو دل میکردم و گفت خفه شو 😅😂😂

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

موفق باشی 

مطمئنم میتونی  .

بگو از غیرتته ناموستو اونجوری تصور میکنی 

زور بازوتو نشونش بده دنیا رو دست ما زنا میچرخه بازار و از دستشون در آوردیم.

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

شوهرمنم بهم گفت بعدمن هیییچی برات نمیزارم بمونه نه خونه نه ماشین نه پولی یادگرفتم هرچندکم واسه خودم پس اندازکنم به خودم اومدم به فکرخودم هستم دیگه چه جسمی چه مالی. فهمیدم پشتم هیچکس نیست جز خودم🙂

شوهرمنم بهم گفت بعدمن هیییچی برات نمیزارم بمونه نه خونه نه ماشین نه پولی یادگرفتم هرچندکم واسه خودم ...

چرا منتظر اون روزی ؟ به چ قیمتی ؟ 

الان نمیشه ولش کنی؟ با کسی باشی دنیاشو واسه تو بخواد؟

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چرا منتظر اون روزی ؟ به چ قیمتی ؟  الان نمیشه ولش کنی؟ با کسی باشی دنیاشو واسه تو بخواد؟

دوتا بچه دارم اون موقع که بایدمیرفتم نرفتم.الان به خاطربچه ها بایدبمونم. باورکن اصلااز حرفش ناراحت نشدم هیچوقت باهاش احساس یکی بودن نکردم علاقه به زور که نمیشه. اینم از اثرات ازدواج سنتیه