2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه صددرصد خانمها پیچیده‌ان😑

دلیل اصلی و خیلی مهم جدا بودن تو مدرسه است بعدشم که دیگه شخصیت شکل گرفته و دوستاشون هم جنسن و ضرر بزرگش تو آینده کاری و زندگیشه که نمیتونن خوب ارتباط بگیرن و طلاق و...

آره فارغ از جنسیت

نمیدونم واقعا

چند وقت پیش یه کلیپی دیدم

که از آقایون پرسیدن شما دوست خانم دارین که فارغ از جنسیت فقط رفیقتون باشه یه سریا گفتن آره

البته خارجی بودن یه سریام گفتن ما نمیتونم به چشم دوست عادی نگاه کنیم چونکه بعد یه مدت بهشون حس پیدا میکنیم 😂😐

نمیدونم واقعا چند وقت پیش یه کلیپی دیدم که از آقایون پرسیدن شما دوست خانم دارین که فارغ از ...

اینو قبول دارم😂

باورتون میشه هنوز تو ایران یه جاهایی هست که نامزدی و عقد میکنن دختر رو نمی‌بینن حتی عکسش رو تا جشن و شبش😂

دخوراشون مدرسه هم نمیرن

اینو قبول دارم😂 باورتون میشه هنوز تو ایران یه جاهایی هست که نامزدی و عقد میکنن دختر رو نمی‌بینن حت ...

این دیگه ته جاهلیته

یکی اینکه کودک همسری دو اینکه اینایی که دو کلامم قبل ازدواج حرف نزدن باهم به نظرشون زندگی پایداری خواهند داشت

تازه یه بچه چی از زندگی زناشویی می‌فهمه در حقشون

واقعاً ظلم میشه 😑

این دیگه ته جاهلیته یکی اینکه کودک همسری دو اینکه اینایی که دو کلامم قبل ازدواج حرف نزدن باهم به نظ ...

آره خب توی ۱۵ سالگی ازدواج میکنن

به ۱۸ تا ۲۰ برسن میگن پیر شدن😑

یه شهر کامل اینجوریه

آمار دارم که میگم🙄