2777
2789

سوره عصر،مگه این نیست

؟

مادر شوهرم،پدر شوهرم،شوهرم و معلم دخترم میگن بخش ۳ الَّا الَّذینَ نیست😐

میگن اِنَّ الذین هست

کتابم بهشون نشون میدم سر حرفشون هستن

مگه میشه کتاب اشتباه نوشته باشه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الا الذین درسته. خدا میفرماید که انسان در خسران است مگر کسانی که ایمان اورده و عمل صالح انجام داده ...

منم همینو میگم چکار کنم ثابت شه بهشون ...یعنی یه عمر این سوره رو اشتباه میخوندن😰

منِ بی دین و ایمون بیشتر بلد بودم این سوره رو😐

قران خونه ی پدرشوهرت رو بیار نشون بده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بله شما درست میفرمایید

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الا درسته ، حتی با توجه به معنیش که میشه به جز کسانی که ایمان آوردن

اگه انّ باشه معنیش میشه همانا کسانی که ایمان آوردن

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
منم همینو میگم چکار کنم ثابت شه بهشون ...یعنی یه عمر این سوره رو اشتباه میخوندن😰 منِ بی دین و ایمو ...

با دیدن آیه باز چنین حرفی میزنن؟ صوتش رو واسشون بزار اگه باز با دیدن ایه چنین اشتباهی میکنن

منم همینو میگم چکار کنم ثابت شه بهشون ...یعنی یه عمر این سوره رو اشتباه میخوندن😰 منِ بی دین و ایمو ...

قرآن های مختلف یا سایت ها رو نشون بدید

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم