2777
2789

حدود دو ماه پیش  پدر شوهرم خونمون بود سر یه مسئله ای خیلی غیر منطقی بهش برخورد و خیلی ناجور عکس العمل نشون داد جوری که آخرش قاطی کرد گفت دیگه خونتون نمیام و خونم هم نیا  و پاشد به حالت بدی  رفت .من چند روز حالم بود من ظهر از سرکار اومده بودم خسته بودم کلی شام درست کرده بود و احترام گذاشتم بهش . اون شب از ناراحتی نخوابیدم همسرم هم خیلی ناراحت رفتار زشت پدرش شد خلاصه اینکه  من دیگه پامو خونش نزاشتم همسرم هم ناراحته اونم نرفت حالا میگه میخوام روز پدر برم خونه بابام من گفتم هیچ وقت من نمیام خودت برو... الان به نظر شما مانع همسرم بشم یا بزارم اون بره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار همسرت بره اگ مشکلی پیش بیاد یا اتفاقی برای پدرش بیفته از چشم شما میبینه ک نذاشتی با پدرش در ارتباط باشه

خودتم اگه راه داره ببخش و برو دنیا دو روزه

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
ااینجوری خودم کوچیک میشم یعنی اجازه داره هر بی احترامی کنه 

بنظر من بزرگواری و شخصیتت رو نشون میدی.بالاخره که نمیتونی تا آخر عمرت نری یا همسرت نره.اتفاقا اونه که کوچیک میشه نه شما.بزرگی به سن و سال نیست به رفتار و منش هست.بازم هر چی خودتون صلاح میدونید.

پدرش اصلا به فکر ما نیست اخه فقط برادر شوهرم دوست داره 

ببین من اگ بگم چ پدرشوهر عجوبه ای دارم شاخ درمیاری

فقط در این حد بهت بگم ک ول کرده بچه هاشو رفته و پسر ۵ ساله منو ندیده و اسمشو بلد نیست بگه

ولی همچنان شوهرم دوسش داره و گاهی بش زنگ میزنه

آخر هرچی ک باشه پدرشه

از خونشه

نمیتونی مجبورش کنی پدرشو دوست نداشته باشه

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇