2777
2789
عنوان

دخترم

208 بازدید | 15 پست

چیکار کنم دخترم حوصله بیرون رفتن نداره همش تو خونه اس ۲۳ سالشه مهندس ساختمان هست هنوز کار پیدا نشده براش میترسم افسردگی بگیره .

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهم برید خرید باشگاه برید .فیلم ببینید . تو خونه اهنگ بذارید برقصید 

ادم درسش تموم میشه حالش گرفته میشه یکم 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

کلاسهای هنری یا ورزشی ثبت نام کنه.اگر دوستهای خوبی داره با دوستاش ارتباطش بیشتر کنه.اگر هم تصمیم به ادامه تحصیل داره همش تو خونه درس نخونده بره کتابخانه. من بعد از عمری به این نتیجه رسیدم یک بعدی بودن یعنی فقط درس خواندن کافی نیست. درسته که الان در شغلم موفقم اما یک هنر ندارم. می‌خوام برم هنر یاد بگیرم حتی شده خیلی کم. 

بچه من ۴ سالشه اینجوریه ،هر چی میگم بریم بیرون پارک دور بزنیم میگه نه خسته میشم

دخترمنم تواین سنه همش دراز میکشه میگه خستم🙄

اصلاانرژی نداره

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
دخترمنم تواین سنه همش دراز میکشه میگه خستم🙄 اصلاانرژی نداره

نگرانی‌ منم همینه گناه دارن الان وقت پرجنب وجوششون هست نه مثل افسرده ها همیشه خسته 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
کلاسهای هنری یا ورزشی ثبت نام کنه.اگر دوستهای خوبی داره با دوستاش ارتباطش بیشتر کنه.اگر هم تصمیم به ...

موافقم باهاتون 👍

دخترمنم تواین سنه همش دراز میکشه میگه خستم🙄 اصلاانرژی نداره

پسر منم میگه خستم ،،

بنظرتون از چیه ؟ من میخوام ببرم دکتر یه ازمایش بگیرن،پسر من زیادی ارومه نگرانم کرده ،البته تنهاست همبازی هم نداره 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
پسر منم میگه خستم ،، بنظرتون از چیه ؟ من میخوام ببرم دکتر یه ازمایش بگیرن،پسر من زیادی ارومه نگرانم ...

ذاتشونه....دخترمن هم بازی داره ازوقتی پسرم به دنیااومدخیلی بهترشد....

ولی کلا کلاس زبانم که میرفت وقتی بچه های دیگه جیغ ودادمیکردن این گوشاشومیگرفت ازسروصدابدش میاد...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....