بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما خودمون وضعمون معمولی هست موقع ازدواجم پدرم کارمند بود الان بازنشسته شده شوهرم از اقوام هست پدرش در ظاهر خیلی پولداره حداقل از ما پولدارتره موقعی که حرف خواستگاری پیش اومد من ته دلم خوشحال شدم اما به مامانم اینا گفتم نه اینا به ما نمیخورن مامان بزرگم گفت تو کارت به این چیزا نباشه خلاصه خیلی خوشحال بودم ولی امان از روزگار باباش دل نداره خرج خودش کنه حتی چه برسه به ما البته من فکر میکردم خود شوهرمم پولداره چندین سال ازدواج کردم اما........
خونه خواهرش بالای مغازه داداشم بود ب قول بابام زرنگ بود دیگه نوش جونش فک کن خودش ...
شوهر داری خودت ؟ چیکارست؟
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس