2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بنویسم که بیاین

241 بازدید | 31 پست

ولی دلم گرفته از آدمهای حسود و بدذات و عقده ای که با ایرادگرفتنای دائمیشون دارن روحیه خوبمو ازم میگیرن دارن بی اعتماد به نفسم میکنن کم کم دارم کم کم همش میترسم اشتباه کنم خدایا دلم گرفته ازشون چرا بعضیا اینجورین همه ی آدمها جایزالخطان تازه مگه اینا خودشون خطا ندارن که خیلی خوب بلدن قایمش کنن و مدام حواسشون رو چهارچشمی بدن به کار بقیه تا ایراد و اشکال در بیارن و به روشون بیارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محلشون نده انقدر پیشرفت کن ک بیشتر چشمشون دربیاد

من همش دارم تلاش میکنم ولی تو هرچی هم پیشرفت کنم با حسادتشون یه ایراد جدید میگیرن و اصلا به پیشرفتهات محل نمیدن خسته شدم

خالی شدی حالا یه نفس عمیق بکشید ایراداتتو بررسی کن 

ایراداتم رو بخدا همش دقت میکنم اصلاح کنم انقدرام که جلوه میدن بزرگ نیست حتی گاهی کار بقیه رو میندازن گردن من باید دو ساعت توجیه کنم که به این دلیل به اون دلیل اصلا من روحمم خبر نداشته این جور شده 

منم دلم گرفته مینو خیلی دلم گرفته، هیچکس دورو برم نیس... میخوام زار بزنم میخوام مستقیم برم پیش خدا پیش مامانم منو تو بغل بگیره هیچی دیگه نمیخوام هیچی، از دپ بودن نه دستو دلم ب غذا میره بپزم نه خونه تمیز کنم نه حموم برم من چرا ب ابنجا رسیدم....

ایراداتم رو بخدا همش دقت میکنم اصلاح کنم انقدرام که جلوه میدن بزرگ نیست حتی گاهی کار بقیه رو میندازن ...

منظورم عیب شما نیست ایراد به این که چرا شخصیتت اینقد له هست که بقیه آزارت بدن 

وای منم از این آدما دلم خیلی گرفته😔 همش دنبال ایراد گرفتن از بقین واقعأ براشون متأسفم

اگه منم انقدر فوکوس کنم رو اینا حتما ایراد ازشون در میارم اما من نمیخوام این رفتارهای مزخرف رو بکنم و متقابلا ببینم 

منم دلم گرفته مینو خیلی دلم گرفته، هیچکس دورو برم نیس... میخوام زار بزنم میخوام مستقیم برم پیش خدا پ ...

انقدر ریز ریز اذیت میشیم و میریزیم تو خودمون و انباشته میشه که یه وقتایی به این حدا میرسیم همش هم تقصیر آدمهای بدذاته