2777
2789
عنوان

در نبود شوهرم جهیزیمو جمع کردم وبردم ودادخواست طلاق دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری صورت جلسه کنه؟؟؟؟

حکم استرداد جهیزیه باید بگیره و بره حالا اگر فاکتور داشته باشه که فبها اما اگه نداشته باشن همونجا میتونن توافق کنن چی و ببرن و چیو نبرن

من متاسفانه فقط وسایل بزرگ و آشپزخونمو‌تونستم بردارم چون مامانم لیست جهیزیمو داشت تو دفتر بله برون و مبل هام و تی وی و لوستر و فرش و اینارو بهم نداد چون اینارو بعدا خود خاک بر سرم کار کردم خریدم و هیچی شد

نیلا دختر ناز من
استارتر تاپیکهات رو یه نگاه کلی انداختم از سال 98 میخوای بری طلاق بگیری بعید میدونم تو طلاق بگیر نی ...

خیلی وقته میخوام جداشم‌ولی طلاقم نمیده میومدم خونه مامانم روز دوم با گریه واینکه درستش میکنم میومد دنبالم

اما ایندفعه دیگه خونوادم عصبی شدن که چجور‌مردیه که هفته دیگه بایدخالی کنی هنوز هیشکار نکرده

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی
حکم استرداد جهیزیه باید بگیره و بره حالا اگر فاکتور داشته باشه که فبها اما اگه نداشته باشن همونجا می ...

باید چیکار میکردم یعنی قبلش؟!

چطوری؟؟

کاش توخونه میموندی و درخواست میدادی وسایلتم جمع نمی کردی تا تکلیفت معلوم نشده چرا اینکار رو کردی دختر خوب....

کسی نبود باهاش مشورت کنی ؟

تا زمانی که قاضی اعلام نکنه برای جمع کردن جهیزیه نباید جمع کنی والا مرد میتونه شکایت کنه....

کاش وسیله هات رو بر گردونی...

آخه پروسه طلاق به این زودی تموم نمیشه که....

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
استارتر تاپیک های قبلی ت رو خوندم  به احتمال ۹۰ درصد شوهرت معتاده  گم شدن طلا و... هم زی ...

اتفاقا به این موردم شک دارم‌منکه متوجه نمیشم ولی خونوادم میگنقیافش معلومه