2777
2789
عنوان

در نبود شوهرم جهیزیمو جمع کردم وبردم ودادخواست طلاق دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم کار خوبی کردی یا نها  ولی ..... من دوستم بعد ۱۱سال جدا شد همش میگفت کااااش تو عقد می ...

اما حالا نمیدونم چیکارکنم یه چشمم شده اشک اونیکی خون بسکه گریه کردم

دلم برای وسایل خونم تنگ میشه خیلی غصه شونو میخورم😢

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی
اما حالا نمیدونم چیکارکنم یه چشمم شده اشک اونیکی خون بسکه گریه کردم دلم برای وسایل خونم تنگ میشه خی ...

نتونست خونه پیدا کنه میخوایی جدا شی؟مطمئنی؟

الان فصل جا ب جایی نیس که معلومه خونه نیست بعدشم با این پول پیش ها نجومی خونه نیست 

استارتر تاپیکهات رو یه نگاه کلی انداختم از سال 98 میخوای بری طلاق بگیری

بعید میدونم تو طلاق بگیر نیستی انشاالله که همه چی درست بشه ولی اگه یه مردو زیاد با طلاق تهدید کنی دیگه واسش عادی میشه

خودم یه انبار کرایه کردم و تو نبودش تمام وسایلمو جمع کردم بردم وبعدشم دادخواست طلاق دادم واقعا دیگه ...

گلم امیدوارم تمام فاکتورهای وسایلتو داشته باشی یا مدرکی دال براینکه اون وسایل و شما خریدی وگرنه استرداد جهیزیه نیاز داشتی بعدا برات داستان نشه اینو گفتم که بدونی استرداد مهمه و بدون استرداد شوهرت مبتونه ادعا کنه من توی منزل طلا و پول نقد داشتم این خانم با خودش برده و باقی داستان ها

نیلا دختر ناز من
فکر نکنم ولی عجله کرده بنظرم😐

چرا عزیزم من یه بار رفته بودم دادگاه خانومه وسایلشو برده بود .قاضی گفت اول باید صورت جلسه میکردی الان جرم دزدی میزنم .نباید دست بزنی اونوقت اگه شوهرش شر کنه وسایل منو دزدیده داستان میشه