2777
2789
عنوان

جای من بودین عروسی میکردین؟

329 بازدید | 10 پست

نامزدم هنوز دانشجوئه و کارش تق و لقه تو دفتر پدرش

با اینکه وضع باباش اینا خوبه اصلا یه قرونم ازشون نمیگیره اونام کلا مدلشونه هیچ کمکی به پسرشون نمیکنن

ماشینم داره ولی خونه نداره فقط پول رهن و اینارو جور کرده 

رابطمونم در حال حاضر بالا پایین داره چند وقت پیش سر یه چیز الکی نزدیک بود با داداشم کتک کاری کنن هنوزم باهم حرف نمیزنن 

کلا از عقد موندن خوشش نمیاد هر چی میشه برمیگرده میگه زودتر بریم سر خونه زندگیمون و اینجوری بلاتکلیف نباشیم و این چیزا

تنها چیزی که پدرش اینا بهمون کمک کنن عروسیه بقیه چیزا به عهده نامزدمه با اینکه حقوقش بد نیست و خودمم دارم کار میکنم میترسم با این وضع گرونی همین اول زندگی درگیر مشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو ک نگران اینجاش بودی چرا نامزد کردی؟ 😐 چن سال باهم دوست می‌بودین شرایطتون اوکی که شد نامزد میکردین 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

همه اینایی که بهت میگن برو ازدواج کن ایشالا درست میشه فردا بیای تاپیک بزنی من با شوهرم مشکل دارم میگن بیخود کردی بدون شناخت و اطمینان ازدواج کردی،ازدواج خیلی مسئله مهمیه اول همه مشکلاتتونو با هم در میون بذارین