2777
2789
عنوان

تاخیر‌ پریودی

169 بازدید | 10 پست

سلام 

من نامزدم‌ و باکره‌م‌ اما خب در حد یکم‌ نزدیکی‌ داشتیم 

الان حدودا‌ ۲ هفته‌ست‌ که پریودم‌ عقب افتاده ( بعضی وقتا نامنظم‌ِ و همیشه منظم نیست و قبلا هم سابقه داشته )

جوش هم زدم و اینکه یک هفته‌ست‌ گاه‌گاه‌ کمر درد و پادرد دارم ( دردای‌ قبل پریودی‌ ) اما پریود نمیشم 

الانم‌ معذرت‌ میخوام ن*و*ک‌ سینه‌هام‌ حساس‌ شدن و دست میزنم  درد میگیره 

چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ 

خیلی میترسم‌ که نکنه بارداری‌ باشه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در‌حد یکم یعنی چی؟ با وجود باکرگی هم در موارد کمی بارداری امکان پذیر هست اگه ۲هفته هم گذشته میتونی ب ...

معذرت میخوام ، درس حد کم یعنی‌ لا*پایی‌ ، اما قبل از اینکه مایع‌منی‌ نامزدم‌ خارج بشه سریع عقب کشید

نه قرص نخوردم

در‌حد یکم یعنی چی؟ با وجود باکرگی هم در موارد کمی بارداری امکان پذیر هست اگه ۲هفته هم گذشته میتونی ب ...

امکان ازمایش دادن ندارم اصلااا‌ ، یعنی اگه یک درصد هم اینجوری باشه با وجود اینکه عقدیم‌ اما حسابم‌ با کرام‌الکاتبینه

اگر قبل از خارج شدن عقب کشیده که نگران نباش احتمالا اختلال هورمونی پیدا کردی

چیکار کنم پریود بشم؟

زعفران‌ و اب‌زردچوبه‌ و اویشن‌ اینا امتحان کردم جواب نداده 

دارم برا کنکور میخونم اما بقدری  استرس‌ دارم ، دارم دیوونه‌ میشم

امکان ازمایش دادن ندارم اصلااا‌ ، یعنی اگه یک درصد هم اینجوری باشه با وجود اینکه عقدیم‌ اما حسابم‌ ب ...

بله میدونم اما ازمایشش چیزه خاصی نیست عزیزم یک ازمایش خون هست میتونی بری ازاد ازمایش بدی بدون بیمه کسی نمیفهمه جوابشم دو ساعت بعد حاضره

چیکار کنم پریود بشم؟ زعفران‌ و اب‌زردچوبه‌ و اویشن‌ اینا امتحان کردم جواب نداده  دارم برا کنک ...

زعفرون خوبه اگر شرایط ازمایش نداری حداقل بیبی چک بذار که خیالت راحت تر باشه… با اینکه اگر باکره هستی احتمالش خیلی کمه

بله میدونم اما ازمایشش چیزه خاصی نیست عزیزم یک ازمایش خون هست میتونی بری ازاد ازمایش بدی بدون بیمه ک ...

اخه میدونی بدبختی‌ اینه ما روستاییم‌ و دسترسی‌ نداریم به ازمایشگاه‌

اگه جور‌ بشه بخوام‌ برم‌ ازمایش‌ بعد چند وقت‌ جوابش‌ میاد؟

برم بگم‌ ازمایش‌ خون میخوام‌ بدم؟ بعد نشون‌ کی بدم که بدونه؟🤦🏻‍♀️