2777
2789

امروز ازمون شهر داشتم افسره اصلا حرف نمیزد پیاده شدم گفتم خب قبول شدم یانه؟ گفت برو آموزشگاه 

کدملی وشناسنامه هم دید

بعد بچه ها گفتن وقتی برگه ات رو بهت نداده یعنی قبول شدی  منم انقد استرس داشتم فشارم پایین بود سرررریع فرار کردم 

بعدمیگم نکنه اشتباه شده؟ نکنه رد شدم؟ رفتم آموزشگاه اسممو دادم بین قبولی ها 

چیکارکنم؟😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا درسته  قبولی 

چون برگه میداد یعنی برو از نو بیا  امتحان بده

پس شیرینی رو حاضر کن 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مدارکم از طرف آموزشگاه دستش بود بهمم پس نداد خب  میشه زنگ بزنم بپرسم ازآموزشگاه؟ زشت نیست؟

اره زنگ بزن بپرس اصلا زشت نیست 

ولی قبول شدی وگرنه افسره مدارکتو میداد مخصوصا اگه جلسه اولت هم باشه ی جلسه اموزش رانندگی هم مینوشت برات

اره زنگ بزن بپرس اصلا زشت نیست  ولی قبول شدی وگرنه افسره مدارکتو میداد مخصوصا اگه جلسه اولت هم ...

جلسه اولم بود

بگم چی ؟بگم قبول شدم یانه؟🥴🤦🏻‍♀️

یابگم میخواستم ببینم اسمم رو رد کردین یانه؟

عزیزدلممممم 

مبارکت باشه

بسلامتی و احتیاط همیشه رانندگی بکن  فراموش نکن و هرگز استرس یا حول نباشی...

موفق و موید باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
جلسه اولم بود بگم چی ؟بگم قبول شدم یانه؟🥴🤦🏻‍♀️ یابگم میخواستم ببینم اسمم رو رد کردین یانه؟

بگو 

امروز رفتم ازمون شهری دادم افسر فقط گفت برو اموزشگاه مدارکمم نگه داشت میشه بگید من قبول شدم یا خیر؟