2777
2789
عنوان

دوست شوهرمو زنو بچش میخوان بیان بچمو ببینن ولی من نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 18 پست

کمال گرایی نکن عزیزم کمال گرایی ریشه خیلی از عقب افتادگی هاست

اگه آدمای با فرهنگی باشن با صفا و صميميت شما بهشون خوش میگذره نه با وسایل مدرن خونه تون

اعتماد به نفس داشته باش و با روی گشاده پذیرایی کن انشاالله خاطره خوبی براتون میمونه 

بذار یه بار بیان ببین اونا چه سبکی هستند

اگر هم اهل تجملات باشن و با سبگ زندگی و خونه شما حال نکنن همون بهتر که رابطه تون رو باهاشون ادامه ندید

بابا بیخیااال بر اساس داشته هات زندگی کن و همیشه حس رضایت و‌سعی کن تو خودت تقویت کنی،مطمئن باش طرز برخورد ادما و نوع تفکرشون از نوع خونه و وسایلشون با ارزش تره دعوتشون کن بیان خونتون مهربون و گرم برخورد کن بنظر من البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چند روزت بچت.خونتو با کمک شوهر تمیز ومرتب کن.غذام قرمه سبزی بزار راحت ترین غذاست .میوه وشیرینی و ظرفارو مرتب بزار ی گوشه.دیگه شوهرت کمک کنه.خانومه هم میاد کمکت حتما.کارا بچتم بکن.قبل اومدنش شیرش بده عوضش کن

دو ماهشه بچم بعدم میخوایم بریم باغ رستوران که تخت دارن نمیدونم چیکا کنم دیگع😅

وووی زن.سخت نگیر بابا.بزار بیتن وبرن.شر کار کنده بشه.خوب همون غذارو از بیرون بگیر بده بخورن.بچتم اذیت نکن.تمیزی وخوش برخوردی کافیه