2777
2789
عنوان

بگین مشکل منه یا اون

271 بازدید | 29 پست

اقا دیروز حالم بد بود نامزدمم پیش رفیقاش بود دیگعع اخر شب بود پیام داد بهم گفت ی زنگم بزن بگو بیا منو ببر دکتر ک از پیش رفیقام پاشم منم زنگش زدم اینارو گفتم بعد پیام داد ک رفیقم گفت با ماشین من ببرش منم گفتم خوب. خوبه ماشینشو بگیر بریم ی دور بزنیم گفت باشه بعد

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

بعد رفتیم یکم دور زدیم اون خودش میدونه تو خرید این چیزا من اصلا باهاش راحت نیستم گفت شام خوردی گفتم ن وقتی رفتم خونه میخورم بعد گفت اش بگیرم بخوریم گفتم نه نمیخورم گفت باشه با اینکه میدونه اصلا تو این چیزا راحت نیستم

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دید واقعا حالم خوب نیست بردم دکتر سوزن اینا زدم تو راه برگشت خونه گفت برم سیگار بگیرم بیام رفت بعد گفت کیک میخوری منم گفتم نه دیگع خودش مثلا نمیدونست ی ابمیوه ای چیزی بگیرع مثلا من باید حتما بهش بگم😪😪

خب چرا میگی ن  فوقش میخوای تعارف کنی بگو ممنون  یا نمیدونم هر جور خودت راحتی

خوب تو این چیزا باهاش اصلا راحت نیستم نمیدونم چرا چون تو از زمانی ک عقد کردیم هنوز ی هزارق خودش نداده بهم تازه چند روز پیشم بهش گفتم پول بده برم شلوار بگیرم هی از شوخی میگه دویست دیگع چیزی نیست میدم مثلا میگه دویست میدم بعدم هی میگه میریزم برات هنوز نریخت

خب چرا راحت نیستی؟؟

چون تو خرج کردنو این چیزا زیاد برام نزاشته منم  راحت نیستم

عزیزم شما مقصری هر چی ک میخوای واضح بگو به نامزدت ، مردا متوجه نمیشن توی دل ما چی میگذره پس خواسته ...

میدونی اخلاقش اینه همش ب حرف میگه ولی وقتی بگم هی امروز فردا میکنه

خوب تو این چیزا باهاش اصلا راحت نیستم نمیدونم چرا چون تو از زمانی ک عقد کردیم هنوز ی هزارق خودش نداد ...

ببین ابجی اگر از الان عادتش ندی و سخت نگیری تا اخرش همینحور پشت گوش انداز میمونه و بابت هر خریدی باید کلی دق بخوری

چون تو خرج کردنو این چیزا زیاد برام نزاشته منم  راحت نیستم

خب این اصلا خوب نیست ، به نظرم صحبت کنین باهم که این اخلاقشو اصلاح کنه یا اینکه اگه قراره پول بده مرتب بده نه اینکه هی بخوای بگی،خیلی رو مخه این اخلاق/ و اگه قرار نیست خودشو اصلاح کنه جدی تر فکر کن برا آیندتون. 

خب این اصلا خوب نیست ، به نظرم صحبت کنین باهم که این اخلاقشو اصلاح کنه یا اینکه اگه قراره پول بده مر ...

البته میدونی زن بسیار تاثیر گذاره رو همسرش 

باید بتونی با سیاست جوری که خودت میخوای تغییرش بدی از همین دوران نامزدی و بهش بفهمونی که انتظارت ی چیزه دیگس

ببین ابجی اگر از الان عادتش ندی و سخت نگیری تا اخرش همینحور پشت گوش انداز میمونه و بابت هر خریدی بای ...

از همون موقع اول همش میگفت باهاش بساز درکم کن فلان بهمان دیگع تا الان اصلا ازش پول نخواستم نمیتونم بخوام نمیدونم براچی خودشم کلا نمیده