اقا دیروز حالم بد بود نامزدمم پیش رفیقاش بود دیگعع اخر شب بود پیام داد بهم گفت ی زنگم بزن بگو بیا منو ببر دکتر ک از پیش رفیقام پاشم منم زنگش زدم اینارو گفتم بعد پیام داد ک رفیقم گفت با ماشین من ببرش منم گفتم خوب. خوبه ماشینشو بگیر بریم ی دور بزنیم گفت باشه بعد
چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔 چرا همش داغونم😔 چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
بعد رفتیم یکم دور زدیم اون خودش میدونه تو خرید این چیزا من اصلا باهاش راحت نیستم گفت شام خوردی گفتم ن وقتی رفتم خونه میخورم بعد گفت اش بگیرم بخوریم گفتم نه نمیخورم گفت باشه با اینکه میدونه اصلا تو این چیزا راحت نیستم
چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔 چرا همش داغونم😔 چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد دید واقعا حالم خوب نیست بردم دکتر سوزن اینا زدم تو راه برگشت خونه گفت برم سیگار بگیرم بیام رفت بعد گفت کیک میخوری منم گفتم نه دیگع خودش مثلا نمیدونست ی ابمیوه ای چیزی بگیرع مثلا من باید حتما بهش بگم😪😪
خب چرا میگی ن فوقش میخوای تعارف کنی بگو ممنون یا نمیدونم هر جور خودت راحتی
خوب تو این چیزا باهاش اصلا راحت نیستم نمیدونم چرا چون تو از زمانی ک عقد کردیم هنوز ی هزارق خودش نداده بهم تازه چند روز پیشم بهش گفتم پول بده برم شلوار بگیرم هی از شوخی میگه دویست دیگع چیزی نیست میدم مثلا میگه دویست میدم بعدم هی میگه میریزم برات هنوز نریخت
چون تو خرج کردنو این چیزا زیاد برام نزاشته منم راحت نیستم
خب این اصلا خوب نیست ، به نظرم صحبت کنین باهم که این اخلاقشو اصلاح کنه یا اینکه اگه قراره پول بده مرتب بده نه اینکه هی بخوای بگی،خیلی رو مخه این اخلاق/ و اگه قرار نیست خودشو اصلاح کنه جدی تر فکر کن برا آیندتون.