2777
2789
بچه ها این سریال قضاوت که میگید میشه تو جمع خانواده دید من یه پسر ۱۰ ساله دارم و فیلم ببینم اونم میش ...

ببین مثل بقیه سریالای ترک پر خیانت و اینا نیست ولی خب صحنه بوس و بغل داره بین زوجش . بیشتر داستان حول محور قضایا پیش میره اما واقعا قشنگه و ارزش دیدن داره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی فیلمم بود ک کلا درباره خیانت بود مرده ی زن جوون گرفته بود زنه حامله شد بعد زن اولش میخاس انتقام بگیره اون چیشد آخرش کسی میدونه؟

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
من پنت هوس رو ندیدم . میشه گفت پنت هوس هم نوبر سریالای کره ای بود    

ای بابا 🤣 فک کردم نوبره اون پری دریاییه بود🤣

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
ببین مثل بقیه سریالای ترک پر خیانت و اینا نیست ولی خب صحنه بوس و بغل داره بین زوجش . بیشتر داستان حو ...

ممنون عزیزم دوسال پیش با ما گودال رو میدید اونم صحنه های بدی نداشت به اون صورت 

این هم مثل همونه ؟ 

ممنون عزیزم دوسال پیش با ما گودال رو میدید اونم صحنه های بدی نداشت به اون صورت  این هم مثل همو ...

آرره تقریبا . مثل اون که  مافیای طور بود نیست .ولی صحنش زیاد نیست بیشتر هیجانیه . 

استان سریال قضاوت 2021 درباره وکیل و بازپرسیست که پس از باز شدن یک پرونده قتل، با یکدیگر آشنا می شوند. آنها باید در کنار یکدیگر کار کنند تا قاتل را بیابند. این مسئله باعث ایجاد نقطه ای غیرقابل بازگشت در زندگی شان می شود.

قضاوت خیلی خوبه 

مرسی که گفتی

قسمت یکشو دانلود کردم شب ببینم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷