2821
2789
وای وای منم اصلا نمیتونم آش کارده بخورم خانواده همسرم عاشقشن ولی من اولین بار ک خونه مادر شوهرم خورد ...

باید از بچگی خورده باشی🤣🤣🤣من امشب خوردم فشارم افتاد نشستم‌گردو و عسل خوردم یه کم حالم بهتر شد،ولی کلیه ها رو قشنگ شست و شو میده لامصب🤣

لعنت بر هر چه صبر،لعنت بر شکیبایی....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید از بچگی خورده باشی🤣🤣🤣من امشب خوردم فشارم افتاد نشستم‌گردو و عسل خوردم یه کم حالم بهتر شد،ولی ...

نه من از وقتی وارد خانواده همسرم شدم خوردم اونم فقط یکبار ...میخام کلیه ها رو شستشو نده داغون می‌کنه معده رو 😁😁😁

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نه من از وقتی وارد خانواده همسرم شدم خوردم اونم فقط یکبار ...میخام کلیه ها رو شستشو نده داغون می‌کنه ...

دقیقاااا معده رو نابود میکنه، گیاه کارده رو فقط خرس میتونه تحمل کنه 🤣

لعنت بر هر چه صبر،لعنت بر شکیبایی....

تشریف بیارید میزبانی میکنیم 

عزیزم خبلی دوستون دارم من شیرازیم زمان جنگ که اومدن شیراز دوستای دوره ی راهنماییم بودن برزوفرد .اباحمزه . رویا . چقدر شاد بودن و به ما روحیه میدادن چقدر غذاهای خوشمزه ازشون یاد گرفتیم