2821
2789
مرتب دوساله بهش میدم  اثر نداره اصلا همش میگه شربته رو بده سربکشم خوشمزس  پسر عمه خوش اش ...

نه اصلا نگران نباش بزرگ که شد چاق نمیشه خوش هیکل میشه وای بیچاره بچه هایی که خیلی چاقن و الان که بزرگ شدن و دیگه نمیتونن لاغر کنن اینا مادراشون بچگی بهشونبزور  غذا میداده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرتب دوساله بهش میدم  اثر نداره اصلا همش میگه شربته رو بده سربکشم خوشمزس  پسر عمه خوش اش ...

غصه نخور خاله من انقدر بچه هاش بدغذا بودن همیشه گریه میکرد برا بچه هاش و هرس میخورد انقدر لاغربودن الان بچه بزرگ شده هم غذاشو حسابی میخوره هم خیلی تپل شده 

خودتو اذیت نکن

ببین فقط بحث غذا نیست پسرم نه سیب میخوره نه موز نه انگوروکلی میوه دیگه تازه خرما .گردودادم نخورد کشم ...

دقیقا تخم مرغ موز خرما و کلی چیز دیگ لب نزده پسر منم 

برنج فقط ته دیگ خشک خشک بدون اب خورشت میخوره 

گوشت اصلا حبوبات اصلا تحم مرغ ک میگه بو میده شماهم نخورید

موز میگه چندشه 

حتی معجون واینا یکم غلیظه نمیخوره پسر منم فقط مایعات اونم نباید بو بده 

مثلا شیر فقط پاستوریزه وکم چرب 

شیری ک خودم بخرم بجوشونم رو متوجه میشع و لب نمیزنه 

من میفهمم چی میگی قشنگ 

کلا ازبس نخورد دیگ میلی ب هیچی ندارن 

فکرکن پیتزا سیب زمینی سرخ شده  ماکارونی و...اینارو هم نمیخوره 

از صب تا شب گرسنه نگهش دارم بازم میگه فقط شیر بده بهم یا ابمیوه 

حوصله توضیح ندارم تو گوگل سرچ کنی هس خیلی خوشمزس مث پیتزاس🤣🤣

جدی؟😁نوش جان

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
غصه نخور خاله من انقدر بچه هاش بدغذا بودن همیشه گریه میکرد برا بچه هاش و هرس میخورد انقدر لاغربودن ا ...

وزنش کمه   

لاغره 

جون نداره میخوره زمین همش 

نق میزنه چون گرسنس هم خودشو عذاب میده هم مارو 

شوهرم روزی هزاربار میگه ب قبر پدرم خندیدم ک بچه خواستم 

بچه نیوردیم خو عذاب الهیه این  

جفتمونو خسته کرده ازبس نق میزنه 

دلم میخواد ی دل سیر کتکش بزنم حیف بچس

وزنش کمه     لاغره  جون نداره میخوره زمین همش  نق میزنه چون گرسنس هم خودشو ع ...

اینجوری نگو بچه اس دیگ چ میشه کرد.... براش نشاسته باشیر درست کن رقیق بده بخوره توش عسل یا نبات بنداز

فرنی باشیر درست کن ولی رقیق خلاصه یجوری بهش بده بخوره ولی ب زور نه اونجوری زده میشه بدتر ازغذا فراری میشه

ازاین ب بعد شیرو ابمیوه خاست بگو نداریم اولش لج میکنه گریه میکنه ولی گشنگی ک بهش فشار بیاره مجبور میشه غذا بخوره.... این روش رو دخترم جواب داد

این شربتو براش بگیر دختر من دوسال و نیمشه متخصص اینو داد برا اشتهاش بنظرم از زینک خیلی بهتره اشتهای دختر من بهترشده