2777
2789
عنوان

نظر خواهی برای آشپزخونه

689 بازدید | 21 پست

سلام، خانمای خوش سلیقه

من دارم خونه ساخت میکنم، بعد شوهرم میخواست جای هود بزاهر داخل دیوار ازم پرسید کجا بزارم، خونمون طوریه ک از سالن وارد میشی تهش آشپزخونه هست ب نظر ما گاز و شیر آب باید جاشون چطوری باشه داخل آشپزخونه بشی چی باید چشمت بگیره چی ب خونه نما میده میخوام خیلی شیک و امروزی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماکه ساختین تموم شده. ولی آشپزخانه پنهان یاکثیف گزینه خیلی خوبیه ماهم تازه ساختیم جزیره گذاشتم اولش نبود بعد پشیمون شدم برازیر کابینتا نور مخفی گذاشتم درکل خودم آشپزخونمو خیلی دوست دارم🙂وسنگای روی کابینت خیلی مهمه که قشنگ باشه کابینت چی میخوای بزنی؟ 

شماکه ساختین تموم شده. ولی آشپزخانه پنهان یاکثیف گزینه خیلی خوبیه ماهم تازه ساختیم جزیره گذاشتم اولش ...

نه عزیزم نساختیم تازه داریم دیوارش کار میکنیم میخواد تو کار باشه لوله فاضلاب و اینا، عزیزم میشه عکس آشپزخونه خودت برام بفرستی

شوهرم میگه جزیره بزاریم سینک و گاز رو جزیره باشه وسط آشپزخونه، من میگم شاید ٱب بپاشه رو زمین

یا سینک بزار یا گاز اونم سینک رو موقعی میزارن که دوتا آشپزخونه باشه که سینک تکی رو جزیره باشه درغیر اینصورت جالب نمیشه

شماکه ساختین تموم شده. ولی آشپزخانه پنهان یاکثیف گزینه خیلی خوبیه ماهم تازه ساختیم جزیره گذاشتم اولش ...

من کابینت های گلس سفید با قاب طلایی زدم به نظرتون خوبه؟با گاز صفحه ای استیل هود سفید رنگ