2777
2789
عنوان

👀👀زن خانه دار یا شاغل مسئله اینست👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 116 پست
چجوری میشه داشته باشی؟

باید اول یه سرمایه ای بذاری برای شروع کار بعدش فالوورهای پیجت رو ببری بالا با تبلیغ با بلاگرا کار کنی دوست من لوازم ارایشی اصل میاره نه فیک به خاطر همین سود کارش بیشتره کلا محصولاتش زیر یک تومن نیس و مشتری هاش ثابتن چون محصولاتش خوبه البته چن ساله که کارش رو شروع کرده یکی از دوستام محصولات فیک میفروشه اون ماهی ۱۵ درامد داره 

من خانه داری رو بیشتر میپسندم نمیدونم چرا

بیشتر دوست دارم زبان بخونم وباشگاه برم

بااینکه درس هم خوندم ویک ترم دیگه مدرک میگیرم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه به زندگیتون لطمه میزد بهترین کارو کردید 

هیچی بهتر از آرامش خونه زندگی نیست 

اگه تاثیر رو آرامشتون گذاشته بود پس کار عاقلانه همین بود 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من زمانی شاغل بودم واقعیت با روحیات من جور درنمیاد و خوب این به تفاوت شخصیت ها برمیگرده که کامل ...

متاسفانه همه اينطور نيستن

يسريا هستن واقعا از ته دل از خانه دار بودنشون راضي نيستن ولي از طرفي چون نتونستن شاغل هم باشن سعي ميكنن بگن شاغل بودن بده و براي خانما فلانه يا ارامش ندارن يا زن بايد بشينه ور دل بچه

اگه كسي واقعا از اون كاري ك ميكنه راضي باشه اصلا نمياد در مورد شاغلا نظر بده 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که مجردی برو سر کار که بعد از ازدواج بدونی باید چ‌کار کنی فکرت درگیر نباش کاش میرفتم سرکار یا ن

مجرد نیستم بابا چهار ماهه عروسی کردم اصرار همسرم بود ک برم ادامه تحصیل بدم و دوس دارم حتما برم سر کار

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

خوب کردی، ارامشت بهترین چیزه، کار صدتا حرف از صاحب کار و مردم میشنوی، اوناییم که میگن اشتباه کردی حتما هنوز شاغل نشدن و از دردسرای کار و بعد تو خونه واسه کارها خونه ندارن، زن خونه باشه شرف داره به صدتا کار و هزارتا دردسر تو کار 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
متاسفانه همه اينطور نيستن يسريا هستن واقعا از ته دل از خانه دار بودنشون راضي نيستن ولي از طرفي چون ...

عزیزم اینجا نظر دادن آزاده من در جواب استارتر تجربه خودم راجبه شخصیت خودم گفتم همونطور که یه شاغل میاد نظرش رو میگه صد در صد شخصی که به زور مونده خونه ولی دلش میخواد کار بکنه استقلال نداره همونطور که کسی از اجبار همسرش میره کار میکنه حتی با وجود داشتن همسری با وضع مالی خوب هم استقلال نداره و داره کاری رو به زور انجام میده

استارتر شاغل بودن الان تصمیم دارن نباشن منن تجربم با ایشون مشابه بود وگرنه من خودم سه تا شغل مختلف داشتم تا الان و بعد از شاغل بودن انتخاب کردم خانه دار باشم 

هر دو محترم هستن و هیچکس به دیگری برتری نداره وکسی هم نباید بزاره دیگری بهش بگه چیکار بکن و زور بگه این رو متوجه بشیم معنی استقلال رو هم متوجه میشیم

عزیزم اینجا نظر دادن آزاده من در جواب استارتر تجربه خودم راجبه شخصیت خودم گفتم همونطور که یه شاغل می ...

نظر شمارو نگفتم عزيزم

كلا كسايي كه سعي ميكنن بگن شاغلا خسته و فرسوده هستن و ارامش ندارن و بچه هاشون فلانن و …. منظورمه كه توو تاپيكاي اين شكلي ديده ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نظر شمارو نگفتم عزيزم كلا كسايي كه سعي ميكنن بگن شاغلا خسته و فرسوده هستن و ارامش ندارن و بچه هاشون ...

نه اصلا اینجوری نیست شاید کسی بخاطر علاقه نداشتن به شغلش یا اجبار اینجوری بشه ولی کسی که علاقه داره و میتونه مدیریت بکنه خیلی هم شاغل بودن براش عالیه